{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan de stief/lief/bonus-papa van mijn kind

Afbeelding blog 'Aan de stief/lief/bonus-papa van mijn kind'

Het is weer vaderdag, de dag dat wij onze papa’s in het zonnetje zetten. Maar what about de bonuspapa’s die geen dag hebben? Die van mijn kind bedank ik vandaag.

Lieve Roy,

Sem kan je nog niet bedanken, of naja, dan wordt het zoiets als “Bumba kijken ja die”, dus doe ik het dit jaar nog maar even namens ons beiden.

Toen ik nadacht over een nieuwe man in ons leven had ik niet eens durven hopen dat hij zou zijn zoals jij. Mede door mijn leeftijd (en het feit dat ik niet echt behoefte heb aan een man van 40, sorry guys) had ik nooit gedacht dat mijn nieuwe vriend Sem en mijn leven zo zou omarmen. Maar dat is precies wat jij gedaan hebt. Je brengt een enorme dosis positiviteit en relativeringsvermogen met je mee. Als ik er even doorheen zit, iets wat jij direct ziet, neem je het moeiteloos en zonder te vragen van me over en hey, je kan nu zelfs potjes geven zonder over je nek te gaan! Over goals gesproken.

Niet alleen mij, maar ook Sem lees je moeiteloos. Hij hoeft maar te wijzen en je weet wat hij bedoelt. Niet dat je hem dan altijd zijn zin geeft, het is ook niet voor niks dat hij direct luistert als jij hem iets zegt terwijl hij bij mij lachend wegloopt. Daar kan ik nog wat van leren.

Samen met mij heb je hem de afgelopen tijd zien veranderen van een kruipend frummeltje tot een rondrennend kereltje. Je bent net zo enthousiast als ik als hij iets nieuws leert en eerlijk, de leukste trucjes komen van jou. Zo kan hij nu een leeuw nadoen (vet handig), laat hij het zien als hij zijn mond leeg heeft (errug belangrijk) en kan hij een bal gooien (ideaal met glazen op tafel).

Neehoor, even zonder gekheid. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je zo bewust voor ons kiest, ervoor gaat en precies weet te geven wat wij nodig hebben. Ik had nooit gedacht dat een nieuwe liefde voor mij ook een nieuwe liefde voor Sem zou betekenen. Ik hou van je, wij houden van je.

Liefs,

Mirthe en Sem

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je