{{ message.message }}
{{ button.text }}

6 jaar verschil

Afbeelding blog '6 jaar verschil' Achtergrond blur afbeelding

Doordat ik vrij jong mama was van mijn dochter, niet meer samen ben met haar papa, en ik en mijn vriend ons eerste zoontje zijn verloren zit er best wel wat leeftijdsverschil tussen T en L. 

T is namelijk 6 jaar ouder dan haar broertje. Ze was helemaal door de dolle heen toen ze wist dat ze (weer) grote zus zou worden! Ik dacht echter wat verder, hoe zal ze reageren op het moeten delen van mijn aandacht nu ze best lang alleen is geweest. En zal ze het wel leuk vinden om te spelen met een klein kindje, Zullen ze wel raakvlakken hebben? 

Toen L was geboren stroomde T over van trots, dit was haar eigen kleine broertje! Het was liefde op het eerste gezicht. 

Ze had meteen al de behoefte om zich over hem te ontfermen. 

L is ondertussen 1.5 jaar oud en T bijna 8. En nog steeds is het dikke mik tussen die 2! Natuurlijk spelen ze ook regelmatig apart en is T soms lekker met haar eigen dingen bezig, en dat mama ook aandacht aan hem geeft is soms natuurlijk ook best even stom..

Maar ze vinden het beide super om samen lekker gek te jagen. T koopt soms zelfs cadeautjes voor hem van haar eigen zakgeld en geniet er dan echt van wanneer L daarmee speelt. 

Als ik nu zo naar ze kijk, en naar de band die die 2 met elkaar hebben denk ik oprecht man oh man, waar heb ik mij ooit druk over gemaakt ? ... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je