{{ message.message }}
{{ button.text }}

6-7% rendement op het spaargeld van je kind?

Met gratis Beleggen voor beginners!

Afbeelding blog '6-7% rendement op het spaargeld van je kind?'

Wil je voor je kind meer rendement halen dan een spaarrekening tegenwoordig biedt? Dan is simpel beleggen in 1 indexfonds wellicht een heel interessante optie voor je. Ik beleg ook op die manier en haal zo gemiddeld 6-7% rendement per jaar. 

Op die manier je geld voor jezelf of je kind laten werken is tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer. Je kunt via DeGiro, de grootste en goedkoopste Nederlandse partij via welke je kunt beleggen, heel eenvoudig een gratis beleggingsrekening voor je kind of jezelf openen en aan de slag. 

Je hoeft daarna in slechts 1 fonds te gaan inleggen en je belegt dan in meer dan 3.000 van de best presterende bedrijven over de hele wereld. Heel veel spreiding en daardoor een zo laag mogelijk risico. En goed om te weten, op de lange termijn levert beleggen vrijwel altijd meer op dan sparen. 

Als je wat meer wilt weten hoe beleggen op deze manier werkt, lees dan deze gratis Beleggen voor beginners pdf.

Heb je vragen? Stel ze hieronder en ik probeer je verder te helpen!


Ik ben geen professioneel adviseur. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen beleggingskeuzes. Deze informatie is uitsluitend bedoeld om van te leren en niet bedoeld als beleggingsadvies. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je