Snap
  • Kind
  • kinderkleding
  • tweedehands
  • vintage

5x De leukste vintage kinderkleding winkels

Unieke, bijzondere en toffe kledingstukken voor jouw mini me

Zelf loop je er graag hip bij, maar voor je kleine wil je dat natuurlijk ook! Maar ehhh ... sommige hippe (en wat uniekere) kinderkleding is me toch een partij duur! Terwijl dat leuke kindershirtje als het gaat om hoeveelheid stof wel bijna 5x in jouw T-shirt past. Daar hebben we de perfecte oplossing voor: koop eens een keertje vintage kinderkleding! Gegarandeerd uniek en ook nog eens lekker voor de portemonnee. Lees snel verder en bekijk onze top 5 vintage kinderkleding winkels.

1. Ini Mini Vintage

Ini Mini Vintage is een tweedehands winkeltje dat via Instagram elke week nieuwe vintage kinderkleding online plaatst. Van jaren 70 bloesjes en cowboy laarsjes tot bekende merken zoals Dr. Martens en Converse. Op dit Instagramaccount is voor elke vintage lover wel iets te vinden. Je bestelt een product door gewoon een DM te sturen naar Ini Mini Vintage!

Snap

2. Mini Retreau

Vintage, uniek en vooral ook bijzonder! Dat beschrijft Mini Retreau het beste! Dit Instagramaccount post meerdere malen per week foto’s van bijzonder vintage kinderkleding die je gewoon móét hebben. De musthaves van Mini Retreau? Dat zijn toch wel echt de gave jasjes die ze verkopen. Voor de meiden hebben ze verschillende soorten giletjes en voor de jongens stoere denim jacks (zoals je hieronder kunt zien!).

Snap

3. Restory

Restory is zeker ook een van onze favorieten! Op hun Instagram zie je de schattigste outfits, samengesteld uit allemaal preloved items. Voor de herfst ben je hier aan het juiste adres. Het merk heeft verschillende gebreide kledingstukken in hun collectie. Daarnaast heeft Restory ook een website, zo kun je gemakkelijk door hun hele collectie aan vintage producten scrollen!

Snap

4. Oti & ellie

Oti & Ellie is een kinderkleding vintage account op Instagram voor de dametjes onder ons. Het merk verkoopt veel mooi preloved items. Daarnaast verkopen ze ook handgemaakte unieke kledingstukken, zoals het gilletje wat hieronder te zien is!

Snap

5. Cloffee

Last, but definitely not least: Cloffee! Alleen deze naam al, we love it! Dit tweedehands kinderkledingmerk verkoopt zowel via Instagram als via hun eigen website. Verwacht alleen maar het beste van Cloffee: ze verkopen alleen van de leukste en tofste merken. 

Snap

Koop je wel eens tweedehands kinderkleding? Laat het ons weten in de reacties!

Lees ook: Heb jij een favoriete kind? Je bent niet de enige!

1 jaar geleden

😍😍

1 jaar geleden

Jullie missen er nog 1 met de tofste preloved items, namelijk klasse4kids! 💙

1 jaar geleden

😍😍😍