{{ message.message }}
{{ button.text }}

#5 Terug in de Rust, Ritme, Regelmaat ????

Weer terug thuis, maar hoe gaan we nu de vrijheid die ze kregen op vakantie weer terugdraaien?!

Afbeelding blog '#5 Terug in de Rust, Ritme, Regelmaat ????' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels zijn we alweer even thuis. De 22.30 uur die ik hoopte thuis te zijn vrijdag werd 1.00 uur vanwege file e.d.. Gelukkig hebben de jongens zich redelijk gedragen in de auto en sliepen ze thuis vrij snel weer in hun eigen bed (na allebei nog even fles melk te hebben gehad).

Maar nu dan, druk bezig met de vakantiewas, spullen opruimen en daar tussendoor nog even proberen om de jongens weer in het gareel te krijgen. Zelf spelen lukt de oudste gelukkig wel weer meteen, alleen de jongste moet eraan wennen dat we hem niet meer 24/7 kunnen vermaken. Niet dat we dat op vakantie deden, maar er waren allicht anderen die hem daar aandacht gaven als wij het even niet deden.

Verder heb ik echt nog steeds last van de bekende kwalen. Erg moe, spugen op de stomste momenten, geen trek in eten en noem maar op. Tussen de bedrijven door probeer ik echt rust te nemen omdat ik merk dat mijn buik heel snel reageert op drukte. Steken en krampen volgen elkaar dan op en nog steeds dat bloedverlies :-( morgen ben ik 14 weken, de kans op een miskraam is nu nihil toch? Ik verlies geen stolsels gelukkig, daar haal ik maar zoveel mogelijk positiviteit uit.. Volgende week weer op controle bij de vk, hopelijk gaat alles nog goed met ons 3e ukje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je