{{ message.message }}
{{ button.text }}

40 jaar PLAYMOBIL!

Afbeelding blog '40 jaar PLAYMOBIL!'

PLAYMOBIL bestaat 40 jaar

Het is al 40 jaar geleden dat de eerste PLAYMOBIL poppetjes werden gemaakt: een ridder, een indiaan en een bouwvakker. Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid, want er zijn al meer dan 4.000 verschillende varianten geproduceerd. Van poppen en draken tot sporters, gezinnen en piraten!

Thema's PLAYMOBIL

In de jaren dat PLAYMOBIL op de markt verkrijgbaar is, zijn er regelmatig sets ontworpen die met de actualiteiten te maken hadden. Zo is er ooit een voetbal figuur geweest die verwees naar de levende legende Johan Cruijff en is er een miniatuur op de markt gebracht van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Tentoonstelling

Afgelopen december is er door PLAYMOBIL een tentoonstelling geopend in het Historisch Pfalz Museum in Speyer te Duitsland. Deze PLAYMOBIL tentoonstelling neemt je mee op een reis door de rijke historie van PLAYMOBIL met behulp van PLAYMOBIL figuren en de verschillende PLAYMOBIL sets. Vind je Duitsland te ver? Dan kun je ook een PLAYMOBIL tentoonstelling bezoeken in het Speelgoedmuseum te Deventer. Hier kun je het hele jaar nog de ‘Op avontuur met PLAYMOBIL’ tentoonstelling bezichtigen.

Nieuwe jubileum-sets

Speciaal voor het 40 jarig bestaan heeft PLAYMOBIL 'jubileum Compact sets met extra geschenk' uitgebracht! Het zijn vier kleine speelwerelden voor maxi-speelplezier. Benieuwd naar de sets? Klik hier en neem een kijkje!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je