{{ message.message }}
{{ button.text }}

38. Wat een fijne fase

Alles gaat zijn gangetje, beter nog alles gaat zo goed dat ik hoop dat dit een heel lange fase is:P vrolijk, eet/drinkt goed, slaapt goed, heerlijk ventje....en gelukkig geen (of weinig) ziek zijn dat was vorige winter wel anders hier...

Afbeelding blog '38. Wat een fijne fase' Achtergrond blur afbeelding

Mezelf voor genomen dat ik vaker ga bloggen...
Afgelopen 2 weken lekker veel ondernomen, 2x naar balorig geweest (1 keer alleen met Nathan, 1 keer met Nathan en (neefje) Vince en de 2 oma's). Voordat het zo koud werd lekker veel buiten gespeeld.
Bij Omi (Mijn oma) langs geweest, gelogeerd bij Oma&Opa Eindhoven.
Maar ook veel binnen/thuis activiteiten: koekjes bakken, kleien, verven, tekenen doen we samen.
Nathan speelt heel goed zelf alleen, voornamelijk met keuken/winkeltje, auto's en zijn Poli memory is heel populair op het moment:P Dan komt die mij halen Mama mee memy spelen:P
Nathan slaapt sinds 2 weken ook weer heerlijk in zijn eigen bedje en dan ongeveer klokje rond s' nachts, na de lunch leg ik hem ook altijd even op bed maar de laatste 1.5 week haal ik hem vaak na een ongeveer 1 uur eruit omdat hij dan zelf roept: mama, komen halen? Soms slaapt die wel en anders heeft die toch een uurtje in bed gelegen en een rustmoment gehad (meestal ligt die dan te kletsen met knuffels en pop) klinkt erg gezellig door de babyfoon haha.
Blijkbaar is het kinderdagverblijf vermoeiender (zelfs als een lange ochtend balorig) want daar slaapt die wel na de lunch.
Gisteren was die bij Oma in de auto in slaap gevallen en had die geslapen van 15 tot 16, in de avond duurde het een uur voordat hij ging slapen (normaal wel meteen) denk dat Nathan dus beetje op de grens zit van slaapje wel/niet nodig.
Maar gelukkig geven we hem gewoon de kans en dan pakt hij wel wat hij nodig heeft.
Ook met eten, op het moment eet hij ons de oren van de kop af maar gelukkig ook de gezonde dingen.
Vorige week bij het CB geweest, op zijn ontwikkeling liep die voor (volgens hun) en lengte en gewicht waren weer prima,
afgesproken om ongeveer juli nog keertje te komen.
over 3 weken controle KNO arts, hopelijk ook alles goed.
In onze omgeving is er een heuse babyboom bezig. Nicht van mijn man (en vriendin van mij) heeft een meisje gekregen en mijn beste vriendin ook een meisje. Bij mijn beste vriendin ben in het ziekenhuis op bezoek geweest alleen, hoop binnenkort ook nog keertje met zijn 3tjes langs te gaan. En bij de nicht van mijn man gaan we aanstaande zondag langs.
In het voorjaar/zomer (als het wat warmer is) wil ik gaan beginnen met zindelijkheidstraining,
in ieder geval kijken of het lukt bij Nathan (zonder te pushen).
Zijn nu wel vast begonnen met boekje: mag ik in je luier kijken?
Nathan vind het boekje in ieder geval super dus we zullen zien.....


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je