{{ message.message }}
{{ button.text }}

#33: En dan hoe gaat het nu?

Zo eindelijk is Milan helemaal goed gekeurd! Maar hoe gaat het nu en wat zijn de verdere plannen van ons gezin.

Afbeelding blog '#33: En dan hoe gaat het nu?'

17 mei 2018, hebben wij een laatste mictiecystogram gehad van Milan en daarop was alles goed gelukkig. Eindelijk genieten en dan nu? Willen wij een 2e ja of nee? Wij dachten ja Milan is nu beter dus moeten we er nu voor gaan. Dus zo gezegd zijn we toch begonnen om weer voor de 2e keer zwanger te worden. Ik dacht elke bevalling is anders dus wij zullen zien hoe deze zwangerschap zou verlopen. Had me er bij neergelegd en ik vond de stap wel moeilijk naar de zware bevalling van Milan.

Uiteindelijk hadden wij 5 juni 2018 een positieve zwangerschaptest in onze handen . En wat was het snel want ik was dus al zwanger voor het onderzoek van Milan op 17 mei 2018. Maar dat was niet erg wij waren heel erg blij!! 11 Juni 2018 had ik nog een test gedaan voor de zekerheid. Ook die was dik positief. En hebben we een afspraak gemaakt in het ziekenhuis op 29 juni 2018 om 09.00. Ik voelde me misselijk en moe maar dacht het is weer voor een goed doel. Volgens mijn eigen berekening zou ik februari 2019 uitgerekend zijn van ons 2e wondertje.

Vrijdag 29 juni, Milan is bij oma gaan spelen want de eerste afspraak duurt altijd wat langer. Eenmaal in ziekenhuis aangekomen eerst een gesprek en gegevens check en wegen. Toen mochten wij wachten voor onze allereerste echo van ons 2e wonder. Helaas was de echo niet helemaal waar wij op hoopte. Volgens mijn berekening was ik 8,5 weken zwanger. Maar eenmaal op de echo werd ik terug gezet naar de 6 weken. En we hebben een kloppend hartje gezien. Alleen de echoscopiste wist even niet wat ze zag. Was het nu goed of was het nu slecht??

Na de echo weer terug naar de verloskundige die een klein gesprekje had met ons en dat ze ons over 2 weken nog een keer terug wouden zien. Want op de foto zag het er niet op en top uit.

En dus gingen wij terug naar huis. Afwachtend van de komende 2 weken. En moeten wij vrijdag 13 juli 2018 ons eigen weer melden in het ziekenhuis voor nog een echo. In mijn volgende blog lees je er meer over.

Tipje van de blog. Uiteindelijk niet goed gekomen helaas :-(

#mamaplaats, #zwanger

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je