{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 kinderen en 3 slaapkamers

Hoe doen jullie dat?

Afbeelding blog '3 kinderen en 3 slaapkamers'

Een jaar geleden zijn we verhuist naar een ruime, vrijstaande woning met grote tuin. Om een idee te geven: ons perceel is 687m2 en ons huis is 156m2. Onze keuken en woonkamer zijn megagroot, maar boven hebben we toch maar 3 slaapkamers en een niet te grote badkamer. 

We willen heel graag een 3de kindje en de tijd is stilaan rijp hiervoor. We hebben helaas geen mogelijkheden om een 4de slaapkamer te (laten) maken.

Ik lees onder blogs vaak ee FB reacties en sta versteld van de mensen met een groot gezin. Ik vraag mij altijd af: hoe doen jullie dat toch? Waar laat je ze in godsnaam? Hebben jullie allemaal zo’n grote huizen met 4-5-6 slaapkamers? Of slapen er toch kids samen?

En juist naar t laatste ben ik benieuwd.

Hoe gaat dat? Hoe doe je dat straks als ze puberen en graag privcy willen?

Mijn gevoel zegt dat het raar is om in deze tijd nog kids (van t zelfde geslacht) een kamer te laten delen.

Ik hoor graag of er meer ouders hier tegenaan liepen. En hoe hebben ze t opgelost? 

Dit is namelijk een struikelblok in de keus voor een 3de kind.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je