{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 jarig dwars kopje ,

zeer eigenwijs en niet luisteren een dame met karakter , sterk eigen willetje ,

Afbeelding blog '3 jarig dwars kopje ,'

kaylee , aankleden , schone luier . nu luisteren naar mama , ach ja waarom  zou je ook luisteren . s'morgens is het altijd een strijd , douchen luier aankleden eten tanden poetsen , aarrgg ...soms dan moet ik boos worden , en  daar heb ik vroeg in de ochtend geen zin in . en ze is 3 1/2 jaar . als ik zeg nu aankleden dan zit ze me uit te dagen , hoe ver kan ik gaan . en dan heb ik het gehad en zeg tegen haar dat mama maar alleen weg gaat . en laat het ff voor wat het is en 10 min later dan gaat het hele lijstje toch doen . douchen enz ...en ja dan ook nog die boterham naar binnen werken , brood wat is dat ?? nee ik WIL  geen brood .  dan maar een volkoren of croissant naar binnen werken of een bolletje . als ze maar wat eet . fruit gaat er ook wel in ..dat gaat ook wel eens met een groot protest , geen zin in brood e.d drinken gaat gelukkig goed . in protest bedoel ik 

echt boos worden ...op de grond liggen en kronkelen en zeuren , gepaard met huilen , op dat moment laat ik haar maar ff gaan , geen aandacht aan geven . gaat wel over denk ik dan , kind heeft allemaal fases ... het kind veranderd, komt goed .

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je