{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 jaar en zo dwars al's een verkeerd gelegde stoeptegel

Ons mannetje was na 6 weken huilen de makkelijkste baby ever. Echter is hij langzaam veranderd in een boosaardig mannetje

Afbeelding blog '3 jaar en zo dwars al's een verkeerd gelegde stoeptegel' Achtergrond blur afbeelding

Ons mannetje was een goedlachse baby dreumes, maar onlangs lijkt het wel alsof hij in de peuterpubertijd is gekomen. Driftig,drammen,schreeuwen,huilen om niks en mijn favoriet klieren tijdens t eten inclusief kokhals geluiden mkn. Zo maar vanuit het niets kan hij ontploffen.

In het begin dacht ik dat hij dan aandacht wilde. Want ach ik werk ook soms veel, dus hup samen naar de speeltuin of samen duplo bouwen, kleuren, knuffelen, lezen etc. Maar niets helpt. Hij blijft dwars. Boos. Druk. Wild. Nu is onze man een bezig ventje en erg actief en dat laat ik hem ook uiten maar tot hoe ver moet ik het laten gaan. Ik snap het als hij de wind in z'n hoofd heeft en naar buiten  wil want dat gevoel ken ik. Maar dat hij lelijk doet tegen me dat doet pijn en bezorgt me menig traan.

Ik weet het is een fase, dat is momenteel mij  mantra, maar hoelang duurt die fase nog??

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je