{{ message.message }}
{{ button.text }}

2e verjaardag was heel leuk

Tweede verjaardag gevierd van mijn lieve prinsesje en wat is het dan weer moeilijk om haar daarna weer voor een week weg te brengen

Afbeelding blog '2e verjaardag was heel leuk'

20 december 2014, mijn lieve Amira wordt alweer 2, jeetje wat gaat de tijd toch hard zeg! Ik kan me nog herinneren dat ze geboren werd, zeker weten het mooiste wat me is overkomen! En nu wordt ze alweer 2!

De avond ervoor is mijn moeder gekomen, om te helpen met het ophangen van de slingers, Amira zelf wilde niet slapen om 7 uur en is dus wakker gebleven...ze wilde helpen met het versieren en probeerde ballonnen op te blazen.  tja...wat mama kan, kan ik ook, dacht ze, hahaha

Om 9 uur was ze toch wel moe en heb ik haar weer naar bed gebracht.

De volgende ochtend was ze om half 8 wakker, eerst ontbeten en daarna heb ik haar alvast haar eerste 2 cadeautjes gegeven.

Ze was vooral blij met haar pop...haar baby !  Later kwamen opa en oma en heb ik haar haar keukentje gegeven, wat meteen in elkaar gezet werd. Later kwam de rest van de visite en Amira heeft zich op en top vermaakt! Ze is heerlijk verwend met al haar cadeautjes! Rond 5 uur gingen mijn  moeder en ik patat halen en toen we weer terug kwamen, lag Amira heerlijk op de bank te slapen ! Haar maar weer even wakker gemaakt en toch nog wat gegeten.

Rond 7 uur ging ze weer slapen.

De volgende ochtend moesten we weer op tijd wakker, omdat ze weer voor een weekje naar haar vader moest in België,, het is nu de 3e keer dat ze daar heen gaat voor een hele week en het blijft zoveel pijn doen!

Het is nu leeg en stil in huis en ik mis haar ontzettend...hopen dat het maar weer snel zondag is, zodat ik mijn lieve meisje snel weer kan knuffelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je