{{ message.message }}
{{ button.text }}

2e dag Hello Fresh Box

2e avond Hello Fresh box uitgeprobeerd

Afbeelding blog '2e dag Hello Fresh Box'

Vanavond stond er zalm op het menu met gewokte broccoli en peen en daarbij Notenrijst. Ik moet zeggen, we hebben heerlijk gegeten. De zalm was erg lekker en ook de gewokte groente, broccoli en peen, waren een groot succes. Zelfs onze kleine man vond de rijst lekker. Normaal heb ik altijd witte rijst, maar deze keer was het zilvervliesrijst en daaraan werden aan het eind cashewnoten toegevoegd. Ik had blijkbaar alleen vooraf wel even moeten kijken wat ik zelf nog moest toevoegen.... Oeps, geen honing en sojasaus in huis! Dus in plaats daarvan heb ik toen oestersaus toegevoegd aan de groente en dit was een groot succes. Zelfs onze dochter vond het nodig om enkele stukjes broccoli te eten, uit zichzelf!!! Dit kan ik me niet heugen wanneer dit voor het laatst gebeurd is. Het lijkt erop dat we de goede kant op gaan met het eten van haar. Ze eet namelijk al ruim anderhalf jaar niks meer 's avonds. Ja alleen de lekkere dingen zoals frietjes en pannenkoek. Mocht er iemand tips hebben, heel graag. Ik sta overal open voor!

Wel moet ik zeggen dat de bereidingstijd die aangegeven staat niet altijd klopt. Ik kijk altijd wanneer begin ik, dus ook met snijden van groentes etc. en wanneer ben ik klaar, eten dus. Dit duurt bij mij wel langer dan aangegeven. Deze gerechten doe je niet even snel tussendoor en zowel het vorige gerecht als dit gerecht heb je niet vlug op tafel na een lange dag werken. Dit komt mede doordat de recepten nieuw zijn en je steeds moet kijken wat wanneer en hoe moet.

Daarentegen krijg je wel meer ideeën om eten op een andere manier te bereiden. Het recept van vanavond gaan we zeker nog een keer maken.

Verder wordt er in de folder van Hello Fresh aangegeven dat je de juiste hoeveelheden krijgt om het eten mee klaar te maken. Blijkbaar eten wij en onze kinderen dan toch echt te weinig want ik heb steeds een flink hoeveelheid over aan groente en rijst/pasta. Dat is dan wel jammer, maar goed alles kan wel bewaard worden in de koelkast en later opgewarmd en opgegeten worden omdat je het vers gemaakt hebt.

Morgen de laatste maaltijd. Denk eerlijk gezegd dat de kids deze de minst lekkere zullen vinden omdat het om een salade met Geitenkaas gaat. Maar morgen meer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je