{{ message.message }}
{{ button.text }}

2de Verjaardag

Onze meid is afgelopen zondag 2 jaar geworden

Afbeelding blog '2de Verjaardag'

Jasmijn is afgelopen zondag 2 jaar geworden. Wat hebben wij een super dag gehad. Ze heeft echt ontzettend veel speelgoed gekregen en dus erg verwend.

Ze heeft van haar opa een eigen gemaakte hobbel auto gekregen. Dit is een donald duck auto die nagemaakt is. Van haar overgroot oma (mijn oma) heeft ze een thomas de trein gekregen en van haar oma (mijn moeder) ook, maar dan van hout. En speelt ze hier graag mee. Verder heeft ze veel klei gekregen en my little pony.

Dit jaar heb ik zelf haar taart gemaakt. Ik ben er wel ontzettend lang mee bezig geweest (8 uur) en dat terwijl er vrijdag ook al voorbereidingen waren gedaan, maar het was wel de moeite waard. Ik vond het nog aardig gelukt, het smaakte goed en zag er nog redelijk uit ook. Zelf maak ik eigenlijk nooit taarten, want dat is niet echt mijn hobby maar voor onze kleine meid wilde ik wel een uitzondering maken. Maar of ik het volgend jaar ook nog doe???

Maar we hebben echt een leuke dag gehad en nu moeten we weer een fotoboek maken van afgelopen jaar en op de computer hebben we weer een nieuw mapje aangemaakt voor de foto's van aankomende jaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je