{{ message.message }}
{{ button.text }}

29 juni Beat and Bites event

Beat cancer

Afbeelding blog ' 29 juni Beat and Bites event'
Aanstaande zaterdag 29 juni is het zo ver. Samen met Baby en Tiener en Stokke organiseer ik een event omtrent de nieuwe kinderwagen van Stokke. De nieuwe Stokke Beat een compacte kinderwagen die super comfortabel is en ook nog eens super fijn is in gebruik. Tijdens deze dag van 11:00-15:00 in megastore Sliedrecht kun jij de presentatie bijwonen. Je kunt gratis echo's laten maken bij Babywatcher, er zijn hapjes en drankjes en genoeg te doen voor kindjes. Ook zijn er natuurlijk veel winacties en kortingen. 


Het heeft mij ontzettend geraakt dat sinds ik moeder ben ik ongelofelijk veel respect heb gekregen voor ouders met kindjes. En dan zijn er natuurlijk ook nog een heleboel zieke kindjes die eigenlijk eindeloos moeten spelen, rondrennen en genieten van het kind zijn. Dit is gewoon niet het geval voor hen. Baby en Tiener verkoopt tickets voor 2,50 om aanwezig te zijn. Dit wordt gedoneerd aan het Prinses Maxima ziekenhuis, zodat zij daar hele mooie dingen mee kunnen doen. Het is zo'n kleine moeite maar ook een groot gebaar voor hen.

Kun jij iets missen en wil jij een eenmalige donatie doen? Of je nu wel of niet aanwezig zal zijn dat kan op het linkje. www.babyentiener.nl/ticket-stokker-beat-bites-event-29-juni-2019.html

We hopen jullie te zien, laten de kanker de wereld uithelpen! Ieder kindje moet kunnen genieten van zijn of haar jeugd.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je