{{ message.message }}
{{ button.text }}

#26: Zo een week na de laatste operatie van Milan

Donderdag 10 Augustus: hopelijk de allerlaatste operatie van milan..!!

Afbeelding blog '#26: Zo een week na de laatste operatie van Milan'

Donderdag 10 augustus 2017 moesten wij ons weer melden in het Wilhelmina Kinderziekenhuis om 07:30 uur. Dus konden wij weer om 05:45 uur in de auto zitten. Wij komen namelijk van Goirle (plaatsje nabij Tilburg).

Wij waren er om 07:00 uur en moesten ons melden op afdeling Kameleon (dat is de afdeling voor de dagopnames) Natuurlijk was er nog niemand want ze beginnen meestal pas om 08:00 uur. Maar ze kwamen ons vanzelf ophalen.

Eenmaal gesprekje gehad over welke medicijnen Milan nu nog heeft en over hoe het de afgelopen 4 weken is gegaan mochten wij zijn operatie hempje aan doen. Wij waren als een van de eerste aan de beurt. Ze hebben 5 operatie kamers dus konden er 5 tegelijk weg. Ze doen ook eerst altijd de kinderen die voor een dagopname komen want die kunnen dan snel weer naar huis als alles goed gaat.

Dit keer hebben ze hem zittend onder narcose gebracht. Ik voelde me zelf daar ook prettiger bij dan liggend. Want nu kon hij zich niet hard verzetten en niet stampen. en met liggend wel. Hij lag lekker tegen mij aan en heb hem nog een mega dikke kus gegeven toen hij eenmaal onder narcose was. Ook riep ik dat ik mega veel van hem hou want dat doen wij ook.

En daar is het dan weer het lange wachten, tenminsten dat dachten wij.. 20 Minuten later komen ze al naar de wachtkamer met de mededeling dat milan op de uitslaapkamer ligt. Ik had meteen een fles gemaakt want hij moes nuchter komen en zal nu wel honger hebben. Eenmaal bij het bedje van Milan was ik eindelijk een keer optijd want hij sliep nog. De afgelopen 2 keren was hij helemaal overstuur omdat hij heel snel is bijgekomen. Maar dat was nu niet het geval. Hij werd nu ook rustig wakker want ik was allemaal aan het fluisteren.

Hij moes rustig zijn fles leeg drinken want kon nog misselijk zijn van de narcose maar dat is allemaal goed gekomen. Eenmaal op de afdeling was het weer die goede lieve Milan die net een operatie heeft gehad maar waar je het eigenlijk niet van ziet. Was weer vrolijk en lekker aan het gillen. Heerlijk manneke!!

Alles was goed gegaan en ze hebben de katheters eruit gehaald die van zijn nier naar zijn blaas liep om te zorgen dat alle urine eruit komt. Nu moet hij het allemaal op eigen kracht doen!

We mochten pas naar huis als hij deed plassen dus wij hoopte dat hij dat snel zou doen. Om 9 uur was hij terug op afdeling kameleon en om 11 uur mochten wij naar huis! :D Yes hopelijk nu klaar (buiten de controles om). snel in de auto en lekker gaan. Milan was alweer meteen vertrokken in de auto. Om 11:45 uur waren wij thuis dus dat was een mooie tijd. Kon Milan nog een boterham eten en dan lekker slapen in zijn eigen bedje. Wat heeft hij die middag toch goed een lang geslapen! Hij had het echt nodigl.

Nu een week later gaat het zo goed met Milan. Ik heb een heel ander kind dan 15 maanden geleden! Slaapt goed, Eet goed, Drinkt goed en zijn stembanden zijn ook goed. en Nee niet van het huilen maar van het gillen en lachen. Heerlijk manneke is het.

Wij moeten beide nog 1 week werken en dan lekker vakantie. Zouden we dan nu eindelijk echt kunnen genieten van Milan! Laten we het hopen want dan word het een FANTASTISCHE vakantie!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #WKZ

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je