{{ message.message }}
{{ button.text }}

#22: En daar is hopelijk de laatste operatie! Deel 1

Daar mogen wij weer 10 Juli 2017 werd Milan weer geopereerd in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Afbeelding blog '#22: En daar is hopelijk de laatste operatie! Deel 1'

Maandag 10 Juli 2017:

De grote dag! Een dubbele dag. Vandaag is ook de verjaardag van kleine oma. Ze word 86 jaar. Maar dat hebben wij gister al bij kleine oma gevierd.

Vandaag heb ik jou om 05:30 uur wakker gemaakt om te vertrekken naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Vandaag word jij geopereerd aan jou problemen met betrekking tot de nierbekkenontsteking. Deze operatie zou 100 minuten duren.

Jij moet om 08:00 uur binnen zijn dus zijn wij iets over half 6 vanmorgen weggereden ivm alle files die je normaal zou kunnen hebben. Ik ben liever veelste vroeg dan een half uur te laat.

Je mag niks meer eten maar wel evt drinken. Maar ook dat mag niet meer als 100 ML per uur zijn aan water of heldere diksap. Maar je doet het super goed zonder de fles, want de fles heb je ook nog niet gezien.

Daar zijn we dan eerst aangemeld en bloed geprikt. Daarna naar de afdeling dolfijn. Eenmaal daar aangekomen krijgen wij te horen dat jij naar de afdeling eekhoorn gaat. Dus maar weer naar boven wat die zit op 3 hoog ipv 1 hoog.

Daar wachtend tot jij word opgeroepen om naar de operatie kamer te gaan. Om 10:00 uur werd jij ongeduldig en hebben wij jou maar wat diksap gegeven. Uiteindelijk werd je weer rustig. Om 11:00 uur mochten wij naar de operatie kamer. Ik ga zelf mee met jou tot jij slaapt. Hopelijk was het de laatste keer want mijn hart doet pijn. Je was wel een beetje wild maar dat was wel goed want dan ben je zo vertrokken.

Naar 3 uur wachten was jij daar eindelijk weer. Wat heeft dat toch lang geduurd! Uiteindelijk is alles wel heel goed gegaan gelukkig en kan het herstel gaan beginnen.

Ze hebben jou urineleider ingekort en wijder gemaakt en ze hebben een klepje geplaatst tussen jou blaas en plasbuis. Ook hebben ze een ontsteking gevonden in jou blaaswand die ervoor zorgde dat jij elke keer die nierbekkenontsteking kreeg. Die ontsteking gaan ze nu mee antibiotica bestrijden van 3 weken lang. Ook heb je een ruggenprik, drain, infuus en katheter. De ruggenprik willen ze donderdag even stil zetten om te kijken hoe je het dan doet zonder medicatie. De drain mag er waarschijnlijk woensdag uit. De katheter zetten ze donderdag ook dicht maar nog niet eruit. Ze willen eerst zien of jij goed uit je eigen kan plassen voordat hij eruit mag. Eenmaal op de uitslaapkamer werd je een beetje paniekerig omdat jij heel erg honger had. Oma ging voor jou fles maken en papa was samen met mij bij jou. Het was zo rustig op de uitslaapkamer dat oma er ook mocht blijven. Maar zodra er iemand van de operatie

kamer af kwam moes oma weg want mag er eigenlijk maar met 1 man zijn. Uiteindelijk mocht jij om 15:30 uur terug naar de afdeling eekhoorn.

Dus daar gaan wij natuurlijk voor. Hopelijk op een snel herstel en op een goede nacht..!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je