{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 en half jaar kleuteren

Mijn dochter gaat twee en half jaar kleuteren. Let it be the right thing to do!

Afbeelding blog '2 en half jaar kleuteren'

Mijn dochter gaat uiteindelijk twee en half jaar kleuteren.

Ze kwam vandaag helemaal trots de klas uit. Het was vanmiddag doorschuifdag. Ze was trots omdat ze volgend jaar oudste kleuter is en omdat ze volgend jaar naar groep 2 mag. Hoezo heb ik mijn twijfels gehad dacht ik meteen! Ze trots was ze! Dit nam bij mij een deed van de twijfels weg, echter ben ik nog wel van mening dat de uitdaging moet blijven. En ik denk dat de leraar dat ook aanvoelt. Hij ging vandaag uitleggen wat ze gingen doen (zelf dingen verzinnen wat met vakantie te maken heeft en deze woorden stempelen, schrijven of tekenen). 

Thuis gekomen van de boodschappen vanochtend heb ik voor haar een Bobo tijdschrift abonnement afgesloten. Ik had in de winkel het tijdschrift zien liggen, maar bedacht me dat een abonnement ook leuk zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben ook aan het denken om een maan-roos-vis abonnement af te sluiten. Iemand daar ervaringen mee?

Tevens heb ik de letterdoos van maan-roos-vis aangeschaft (tweedehands) en het spel. Dit lijkt me leuk en ideaal voor de vakantie. Kan ze lekker door blijven oefenen met wat ze leuk vind.

Maar goed dochter gaat naar groep 2, is daar helemaal trots op en blij mee. Uitdaging gaan ze doen (zeggen ze). Prima toch?!?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je