{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e zwangerschap deel 7

#shit

Afbeelding blog '1e zwangerschap deel 7'

Wat komt ze nou doen.....Ik heb er echt geen zin in hoor zegt mijn man. Ik loop naar de deur toe, hooiii zegt ze mag ik binnen komen?? Nou liever niet eigenlijk voeg ik eraan toe. Ik wil niet dat jij mijn kind in de war brengt, waar was je al die tijd? Ik kan me eigenlijk niet eens meer zo goed herinneren wat ze toen zei, het kwam erop neer, dat ze ons weer in haar leven wilde. Ik vertelde haar, dat ik erover na zal denken, en met mijn man erover zou hebben. Ze vond dit prima. Week erop hebben we afgesproken, we wilde wel even zien hoe het zou gaan. Opzich ging het wel prima. De band is nooit beter geworden dan dat het al was. We drinken nooit een bakkie bij elkaar. Na een aantal maanden is de dinsdag haar vaste oppas dag geworden. Maar de oudste ging er nooit graag heen. Na een aantal maanden was ik zwanger van mevrouw 2. En nog was de band niet sterker/beter geworden. We vinden het opzich wel prima zo. Je krijgt je schoonmoeder/schoonvader er maar bij, je kan ze niet uitzoeken. Ik vind familie erg belangrijk, maar op zo'n manier doe ik een stapje achteruit. Wij hebben bij de geboorte van onze dochter niet meteen mijn schoonouders gebeld, we hebben hen pas savonds laten weten dat onze dochter was geboren. De volgende dag waren ze wel gelijk welkom hoor. Ik ging na 10weken weer aan de slag op mijn werk voor 2,5 dag. De dinsdag bleef haar vaste oppas dag, alleen voor onze dochter. Onze zoon bleef tussen de middag over, en na school stond mijn moeder weer bij school. Wat dat betreft is het allemaal wel goed geregeld. Ik vertrouw mijn schoonmoeder wel met mijn dochter, en ik denk dat dat het belangrijkste is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je