{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e & 2e wedstrijd twirlen

Afbeelding blog '1e & 2e wedstrijd twirlen' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen 6 april was het dan zover, de 1e twirlwedstrijd voor mijn dochters in Dronten . In totaal waren er 146 optredens te bekijken. Tussen de middag ook nog een half uurtje pauze om te eten, ook voor de jury. We hebben met z`n allen lekker patat gegeten en tot rust gekomen. Ze hebben zo hard geoefend om een mooie show in elkaar te zetten samen met de juf. De spanning was af te lezen op de gezichten van de meisjes. Ze zitten in een groep met nog 3 andere meisjes dus met z`n vijfen. Rond 15.00 was het zover dat ze op moesten komen, de namen van de meisjes werden genoemd ook van mijn dochters, Dyonne & Danique. Wat klinkt dat bijzonder, mijn meisjes staan daar gewoon. Ze gaan in de houding staan tot de muziek gaat starten. Ze staan geconcentreerd erbij, en ik? Ik ben gespannen en gefocust op wat ze gaan doen en of ze de baton nog laten vallen of dat het juist nu allemaal perfect gaat. De muziek is gestart en ze gaan beginnen, mijn hart sloeg 100x over van de spanning. Ik heb foto`s gemaakt en ook een filmpje gemaakt. Ze waren klaar en ik was erg emotioneel omdat ze het zo goed hebben gedaan. Om 17.00 kwam de uitslag, ze zijn 2e geworden !! Supertrots was ik op ze.

Morgen, 4 mei, hebben ze weer een wedstrijd in Bunschoten. Dit is hun 2e en nu vinden ze het ook erg spannend net als Mama. Ze zijn nu nummer 128 dus vrij aan het eind van de middag. In totaal zijn er 140 optredens te bekijken, erg leuk om te zien wat voor verschillende technieken er worden opgevoerd. Rond 16.30 weten we welke prijs ze hebben gewonnen.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je