{{ message.message }}
{{ button.text }}

11 juni 2012

Hiep hiep hoera

Afbeelding blog '11 juni 2012' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allen 

11 juni 2012 ben ik precies 38 week zwanger en mag ik met mijn ex-man vader van L me om kwart over 8 melden op de verloskamer voor de inleiding van L. Om half 9 nog een half uurtje aan de CTG scan. Ook krijg ik ondertussen een infuus met weeën opwekkers en worden om 09.00 uur de vliezen gebroken. Ik mocht lekker met de infuus paal gewoon lopen in de gang. Beetje bij beetje werd het infuus wel verhoogd. De ontsluiting verliep vlot en om kwart voor 1 zat ik op 10 cm en mocht ik mee persen en om 13:03 uur is mijn mooie dochtertje geboren. Appra score was direct 10. L was 36.70 gram en 52 cm lang. Net zoals de oudste heb ik L zelf opgevangen en heb ik haar zelf de weg naar mijn borsten gebracht. Ze hapte goed en dronk lekker. Ze heeft een uurtje bij mij gelegen en heeft daarna de check up gehad. Om half 3 kwam haar grote zus om eindelijk kennis te maken met haar. Het was zo liefdevol. En om 16:00 uur ging ik met mijn ex-man en beide dochters na huis. Waar we opgestart zijn met de kraamhulp. 

Nu is mijn lieve dochter vandaag al weer 7 jaar. 

Lieve lieve L gefeliciteerd met je verjaardag dikke kus mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kinderen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je