Snap
  • Kind
  • kleding
  • Fashion
  • outfit
  • Kerstoutfit
  • feestoutfit

10x de leukste feestoutfits voor kids!

De feestdagen staan voor de deur! Heb jij al een party-outfit voor je kindje(s) gescoord? Wij hebben 10x leuke feest items van Kleertjes.com op een rij gezet, zodat jouw kindje zich helemaal feestelijk voelt!

Tot en met donderdag profiteer je van 30% korting op alle winterkleding! Op onderstaande items geldt: op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis. Ook worden de items gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €49.

1. Glitterjurkje

Dit feestelijke jurkje van Name It is voorzien van een ronde hals en sluit van achter met een knoopje. Het item loopt iets wijder uit en heeft in de taille een sierstrik. De velvet stof met zilveren all-over stipjes maken dit item helemaal af! Combineer het met een maillot en je favoriete laarsjes om de look compleet te maken! Dit jurkje is beschikbaar in maat 80 t/m 116 en bestel je hier van €21,99 voor €15,39.

Kleertjes.com heeft nog veel meer leuke (party) jurkjes. Bekijk ze hier! 

Snap

2. Gilet

Draag dit Mayoral gilet over een overhemd voor een feestelijke look! Dit chique donkerblauwe gilet heeft een knoopsluiting en is voorzien van twee fake paspelzakken op de voorkant. Dit giletje is beschikbaar in maat 92 t/m 134 en bestel je hier van €38,99 voor €27,29.

Kleertjes.com heeft nog veel meer gave gilets. Bekijk ze hier! 

Snap

3. Gouden rok

Een stoere girly rok in de kleur goud. Dit gave plissé rokje is voorzien van een elastische tailleband en bestaat uit meerdere laagjes om een volle rok te creëren. Combineer dit rokje met een leuke longsleeve voor een complete party look! Dit rokje is beschikbaar in maat 104 t/m 176 en bestel je hier van €49,99 voor €34,99.

Kleertjes.com heeft nog veel meer leuke (feestelijke) rokjes. Bekijk ze hier! 

Snap

4. Colbert

Dit blauwe colbertje, in een zachte twill, is voorzien van een reverskraag en sluit met een knoopsluiting. Op de voorkant zitten twee paspelzakken met klep en op de borst een paspelzak. Het all-over ruitjespatroon maakt het helemaal af. Combineer het met het bijpassende gilet en broek voor een complete look. De colbert is beschikbaar in maat 92 t/m 176 en bestel je hier van €159,95 voor €111,97. 

Kleertjes.com heeft nog veel meer stoere colberts. Bekijk ze hier! 

Snap

5. Pailletten blouse

Deze blouse van KIDS ONLY straalt één en al feest uit. De blouse heeft drukknopen op de voorkant en linksvoor zit een borstzakje. Het item heeft all-over pailletten in het zilver waardoor deze bovenkant perfect is voor de feestdagen. Combineer 'm met een basic rokje of op een flared broek! De blouse is beschikbaar in maat 122 t/m 158 en bestel je hier van €39,99 voor €27,99.

Snap

6. Corduroy blouse

Deze corduroy blouse is gemaakt van superzacht biokatoen en is voorzien van een knoopsluiting, borstzak en een regular fit. Het donkerblauw geeft elke outfit een hippe upgrade. Een echte essential die ook buiten de feestdagen om te dragen is. De blouse is beschikbaar in maat 68 t/m 128.

Maat 68 t/m 92 bestel je hier voor €36,99. 

Maat 104 t/m 128 bestel je hier voor €41,99. 

Snap

7. Flared legging met glitterdraadje

Deze flared broek is er in het blauw en zwart en is voorzien van een elastische tailleband. De pijpen lopen wijder uit. Het item is gemaakt van een velvet rib stof en voelt onwijs zacht aan. Het zilveren glitterdraadje maakt het helemaal af! Ideaal voor feestelijke gelegenheden. De broek is beschikbaar in maat 104 t/m 176 en bestel je hier van €39,99 voor €27,99. 

Kleertjes.com heeft nog veel meer te gekke (feestelijke) flared broeken en leggings. Bekijk ze hier!

Snap

8. Vlinderstrik en klassieke stropdas

Een feestelijke boys outfit is niet compleet zonder strik of stropdas. Zowel de strik als de stropdas hieronder zijn in de kleur donkerblauw. De vlinderstrik en de klassieke stropdas zijn voorzien van een verstelbaar nekbandje waardoor ze mooi aansluiten bij de hals. Deze items maken jouw outfit helemaal af!

De vlinderstrik bestel je hier van €9,99 voor €6,99. 

De stropdas bestel je hier van €9,99 voor €6,99. 

Snap

9. Jumpsuit

Met deze Cosmo jumpsuit van KIDS ONLY ben je in 1 keer klaar voor het kerstdiner. De jumpsuit heeft een knoopsluiting aan de bovenkant en heeft lange mouwen. Voorzien van een elastische band in de taille en wijd uitlopende pijpen. Naast dat het ontzettend leuk staat, zit het ook nog eens lekker! De jumpsuit is beschikbaar in maat 110 t/m 164 en bestel je hier van €40,69 voor €30,52. 

Snap

10. Pantalon

Deze pantalon van Name It is er in zowel donker- als lichtgrijs. Deze kartoenen sweatbroek is voorzien van een verstelbare tailleband en en een siergulp. Op de voorkant bevinden zich handige steekzakken en bovendien heeft het item een ongeborstelde binnenkant. Dit artikel is (deels) verwerkt met biologisch katoen. Biologisch katoen wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmest en schadelijke pesticiden. Beter voor het milieu en je kind! De pantalon is beschikbaar in maat 116 t/m 152 en bestel je hier van €23,99 voor €16,79. 

Snap