{{ message.message }}
{{ button.text }}

10-minuten gesprek

Afbeelding blog '10-minuten gesprek'

Hey hey,

Tijdje terug heb ik advies gevraagd over doubleren, hier kwamen heel wat verschillende reacties op!
Afgelopen week hebben we de 10-minuten gesprekken gehad, en hebben we wel besloten om onze zoon te laten doubleren! Hij is in korte tijd wel enorm gegroeid, maar is toch nog wel heel onzeker!
Het afgelopen schooljaar was voor hem ook zeker niet mis, het begin van het schooljaar had hij continu oorontstekingen, en het heeft enkele weken geduurd voor hij zijn buisjes kreeg..
Afgelopen maart is zijn oma overleden en hoe nuchter een kind ook is, dit is zeker niet in de koude kleren gaan zitten.
Oma was namelijk was namelijk wel een dagelijks onderdeel in zijn jonge leventje en heeft het hier met enige regelmaat nog over!
Oma was nog maar net begraven en kwam voor ons de echo al en kreeg hij te horen dat hij grote broer werd, dat is natuurlijk erg stoer en leuk, maar brengt wel weer een grote verandering met zich mee en dan zijn het er ook nog eens 2 dubbel zo stoer voor hem..
Maar toen ik zelf eens diep ging nadenken, wat soms best een karwei is met al die gierende hormonen, kwam ik zelf ook tot de conclusie dat het gewoon een enorm speels mannetje is die onzeker is, en wil ik hem vooral in deze tijd van verdriet blijdschap en chaos zijn speelse karaktertje de tijd en ruimte geven om op te bloeien.
Uiteraard zijn we op welke manier dan ook trots als een pauw op hem hoe hij het allemaal doet en opvangt! Uiteraard zijn we ook erg blij met hoe de juffen hem ook hebben geholpen ( hij is een binnenvetter ) om meer open te worden en over dingen te praten! Ons mannetje gaat gewoon nog lekker een jaartje een spelen, en dat is ook heel erg belangrijk!
Aankomende woensdag heb ik weer een controle afspraak bij de gynaecoloog, en zal mijn volgende blogje wel weer komen!
Hopenlijk kunnen jullie een beetje slapen met deze warmte, ik heb er nog wel wat moeite mee haha!
Good night!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je