Snap
  • Kind

1 jaar oud, vieren of niet?

De eerste verjaardag van mijn zoon. Ga je het vieren of niet? Groot of klein?

 Iets meer dan een jaar geleden was jij geboren, mijn mooie lieve zoon. Zo'n mooi wonder. Afgelopen jaar is zo snel gegaan, maar zo bijzonder. Klinkt heel cliché, maar we zijn zo trots op hem. Hij doet het zo goed en slaapt eigenlijk al vanaf 2 maanden bijna zo goed als alle nachten door.

Maar dan is het moment aangebroken, bijna een dreumes! Ik werd er gewoon zenuwachtig van. Hoe snel kan het gaan?

Wat doen we? Gaan we het klein of groot vieren. Je wilt het natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. 

Ik, als moeder zijnde, heb tegen het advies in toch de beslissing genomen om het groots te vieren. Er werd gezegd, de kleine kan er toch niet van genieten? De nacht zal waarschijnlijk slecht gaan enz enz. Ik had in totaal 28 volwassenen en 10 kinderen uitgenodigd. Echt alleen de mensen waar we echt iets mee hebben, die mijn zoon ook kent. Meer dan zat. 

Toen de dag was aangebroken, was ik toch wel zenuwachtig. Gaat ie wel genieten?

Nou dames, ik wil het even kwijt, hij heeft zich voorbeeldig gedragen. Hij heeft genoten. Hij heeft gespeeld, gelachen, gedanst en ga maar door. En als toetje, heeft hij ook de nacht goed doorgeslapen tot 8 uur in de ochtend! 

Ik ben blij dat ik niet geluisterd heb naar het advies van anderen. Ieder kind is natuurlijk anders. Dus dames, moeders, ga lekker op je gevoel af. 

9 jaar geleden

Wij vieren ook gewon de eerste verjaardag met iedereen . Als je er al ouders zijnde een drama van maakt, dan krijgt je kin dat mee, waardoor hij/zij vervelend kan gaan zijn, maar wij hebben dat de eerste 2 keer niet meegemaakt. Nummer 3 gaan we over 6 maand beleven :)

9 jaar geleden

Zeker weten vieren! Het is een bijzondere dag......elke geboortedag van je kindje moet gevierd worden.

9 jaar geleden

Ja super leuk he! Helemaal als er zelf ook plezier van hebben.

9 jaar geleden

Ja super leuk he! Helemaal als er zelf ook plezier van hebben.