Snap
  • Kind

1 grapje 7 woorden en Facebook voelt zich beledigd

Oei, mijn vorige blog kwam Facebook terecht. En uit een lang verhaal trok men 1 zinnetje, 7 woorden.....

in mijn vorige blog zei ik dat ik voetbal "de mislukte droom van papa waar maken" vond. 

Nooit verwacht dat mensen zich dat zo aan zouden trekken. Was ook meer als (veelgehoord, in mijn 41 jaar op deze aardbol) grapje bedoeld.

Wauw, mensen stopten met lezen, ik was een aanstelster en nog een paar mensen die er wat over mij wilden zeggen.

Ik weet hoe sociaal media werkt en maak me weinig druk. Ik vind het alleen zo jammer dat niemand op Facebook begrijpt waar het verhaal werkelijk over gaat.

Ik hecht waarde aan de reacties van mamaplaats. Hier krijg je reacties die serieus en met respect zijn geschreven. Maar die reacties op Facebook zit ik echt niet op te wachten. Weet iemand of je aan kunt geven dat je je blogs niet op Facebook wil terug zíen. 

6 jaar geleden

Ha ha ha. Nou dat ze daar zo over vallen.. Lekker laten gaan. Ik heb het ook vaker gehoord. En ach de mensen die zich daar zo op aangesproken voelen daar geldt het vast ook voor. :-p

6 jaar geleden

Helaas, dat is fb en het risico van een blog schrijven wat reacties kan uitlokken. Ik hoop dat de redactie wat doet met je mailtje en in het vervolg je blogs niet op hun fb pagina zetten. De reacties die jij krijgt zegt meer over de schrijven van de reacties dan over jou. Ja het zegt wel heel veel over jouw blog, het was echt de moeite waard om op fb te komen want het trekt dan lezers en dat wil de redactie graag. Sterkte met de reacties die je gekregen hebt.

6 jaar geleden

Heey! Ik had precies hetzelfde probleem met mijn blog op Facebook. Heel irritant! Maar ach dat is sociaal media he. Heel gemakkelijk.

6 jaar geleden

Altijd op dat stomme Facebook..