{{ message.message }}
{{ button.text }}

1,5 jaar!

Afbeelding blog '1,5 jaar!' Achtergrond blur afbeelding

Dochterlief is vandaag precies 1,5 jaar! Jeetje... de tijd vliegt terwijl ik met me ogen knipper. Ze is niet meer klein. Maar al een grote meid die begint te praten, duidelijk aan geeft wat ze wel 茅n vooral NIET wilt. Ze is er eentje met karakter. Fel tot op het bot maar God, ze is ook zo lief. Krullen op haar hoofd, fel blauwe ogen en een snoezig lachje. Ze begint te kletsen als een trein, het gaat vreselijk snel. Ik besef me ook heel goed dat ze over een half jaar al naar de peuterspeelzaal gaat.

Zo waren vriendlief en ik bezig voor een kindje van ons samen en ineens was ik zwanger, Nou, ineens.. we moesten wel 1,5 jaar geduld hebben, maar ineens was ze daar! Ineens was ik zwanger. Ineens groeide er een klein mensje in mijn buik. Een mini mensje van 贸ns samen. Met 38 weken en 2 dagen lag ik in het ziekenhuis omdat ze me wouden inleiden aangezienik al bijna 3 dagen met gebroken vliezen liep. Maar inleiden was niet nodig.. "Ga maar even douchen." ik hoor het de verloskundige nog zeggen. Ik ga douchen en ineens begonnen de weeen, en niet zo'n beetje ook. 1,5 uur later was ze daar!!! D'vorah, 47 cm en 3105 gram. Kaal bulleke, geen enkel sprietje te vinden! En nu zijn we 1,5 jaar verder. Maar wat geniet ik van haar, haar papa en haar grote broer. Mijn gezin is compleet. Ik heb 脕LLES wat ik hebben wil.

Nu ga ik me focussen op onze bruiloft. Leuk en spannend al die dingen te mogen en kunnen te regelen!!
x

Afbeelding blog '1,5 jaar!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je