{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kiekeboe ... Een eigenwijze GUO

Eindelijk de 20weken echo, maar wat was je eigenwijs! Verstoppen achter je handjes!

Afbeelding blog 'Kiekeboe ... Een eigenwijze GUO' Achtergrond blur afbeelding

Maandag was het zover, we hadden de GUO in het WKZ! Spannend en had de nachten ervoor slecht geslapen! Spannend of alles wel goed was met de kleine!

Wij hadden een GUO indicatie ivm transpositie van de aders van het hart wat erfelijk bepaald is. Zwager heeft dit helaas gehad als baby'tje en nu mochten wij ons hier extra op laten onderzoeken! 

Uiteindelijk zijn we bijna 1,5uur bezig geweest met tussendoor nog 20min rondwandelen! Want oh oh oh wat was je nu al eigenwijs! 

Ten eerste lig je onwijs laag, ten tweede lig je met je rug naar m'n buik toe en tot slot had je ook nog je armen en handen voor je gezicht!!

Al met al is het gelukt om je orgaantjes te controleren en ook je hartje zag er goed uit!!

Na de wandeling kregen we een ander exhoscopiste en haar lukte het uiteindelijk om het ruggetje goed te controleren! Ook die was helemaal dicht en zag er goed uit! 

Ze kregen helaas je gezichtje niet goed op het beeld en besloten om te stoppen met de GUO. Ze ging nog even overleggen of we terug moesten komen of gewoon bij verloskundige konden kijken. Eenmaal omgekleed kwam ze terug en zei ze dat de gynaecoloog zelf nog even wou kijken... Mijn hart stopte even want waarom was het zo belangrijk dat gezichtje helemaal gezien werd? 

De gynaecoloog was heel vriendelijk en gaf aan dat ze het gezichtje in verschillende fases al wel goed gekeurd hadden maar om een GUO officieel goed af te sluiten moet het profieltje goed in beeld te zien zijn! Helaas lukte het de gynaecoloog ook niet en hebben we afgesproken dat ik bij de verloskundige nog keer kon proberen! We hoeven ons geen zorgen te maken want het lipje hadden ze gezien en die was goed en ook de botten zagen er goed uit! 

Smiddags gelijk verloskundige opgebeld en uitgelegd en ik kon donderdags al terecht. Heb toen mijn moeder mee genomen om voor het eerst naar je te kijken! 

Maar ook toen was je eigenwijs en lag je verkeerd! Maar je handjes waren wel weg uit je gezichtje en daardoor kon er een profiel gezien worden! 

Je bent nu officieel helemaal goed gekeurd en dat geeft ons een veilig en zekerder gevoel! Wat zijn we blij met dit nieuws! 

Op naar 16 augustus voor een 3D echo!

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je