{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kid's say the darnest things.

Een goed begin is het halve werk. Ik trap het jaar af met wat leuke uitspraken van mijn kinderen :-) Dat 2017 een jaar met humor mag worden!

Afbeelding blog 'Kid's say the darnest things.'

Laatst was ik de boekjes van mijn kinderen aan het bijwerken. De eerst vier jaar heb je de standaard leuke boekjes om alles bij te houden van je kinderen, groei, ziektes, ontwikkeling en leuke/spannende andere zaken. Na de 4e verjaardag houdt dit echter op. Best jammer, want ook dan gebeurt er nog zoveel. Ik heb daarom bij de Action notitieboekjes gekocht, 1 voor ieder, waar ik speciale gebuertenissen, groei en foto's in bijhoudt. En hun mooie uitspraken. 

Een paar wil ik wel even delen ter goed begin van 2017:

Mijn middelste staat te plassen voor het slapen gaan en zet opeens: "Als ik later groot ben, is die van mij groter dan die van papa.."

Over het verschil tussen jongens en meisjes: "jongens hebben een piemel en meisjes zijn stuk."

Mijn oudste is in de laatste schoolweek van het jaar helemaal moe en snauwt haar broertje voor de zoveelste keer af. Ik ga met haar naar haar kamer om even rustig te zitten en te vragen wat er nu aan de hand is. Ze begint te huilen en zegt: "Mijn geduld is gewoon ohop"

Tijdens een judoles mag ze (toen bijna 5 jaar oud) de judorol voordoen. De meester grapt dat hij er toch meer moeite mee heeft. Vervolgens reageert mijn dochter: "Dan moet je het toch blijven proberen, want van proberen kan je leren!" (ergens toch blij dat ze best luistert en onthoud wat ik zeg :-))

Na het verschonen van yesper vraagt Guido:"Waarom doe je poedersuiker op zijn billen? Ga je hem opeten?"

Voor iedereen de beste wensen voor 2017!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je