{{ message.message }}
{{ button.text }}

keuzes keuzes keuzes

De feestdagen komen er weer aan! Ouders hebben het voor de feestdagen best zwaar als het intertoys boek weer in de bus valt.

Afbeelding blog 'keuzes keuzes keuzes'

Ik zie het zo voor me dat ik als klein kind dat boek zat door te spitten wat ik graag van de sint wilde hebben. Ik voel me weer net een klein kind als het grote boek vol speelgoed weer in de bus valt, mijn kinderen zijn zelf nog te jong om te kiezen dus komt het op ons ouders aan goh goh wat vervelend hoewel... ja het is best vervelend want er is teveel en te leuk speelgoed. Vorig jaar hebben we veel te veel gekocht en schrok toen ik zag hoeveel geld we er aan uitgegeven hebben. Dit jaar hebben we een limiet gesteld van 100 euro per kind. Woow dat is 220 gulden, vroeger kocht je daar de halve winkel van leeg. 

Ik blader door het boek en kruis alles wat leuk is aan, oke uit al die dingen moeten we een keuze gaan maken, pff dat is een hele opgave. De meeste prijzen zijn echt belachelijk en wil niet met 2 cadeautjes aankomen dus dan de goedkoopste dingen eruit zoeken. Uit eindelijk heb ik 5 cadeautjes voor 100 euro uitgezocht wat ik toch best knap vind. Oke geef wel eerlijk toe dat ik de cadeautjes voor in de schoen apart reken anders blijft er helemaal niks over. Op de website klik ik de uitgekozen dingen aan, daarnaast zie ik allemaal andere dingen, gooi ze in de winkelmand. Nee nee zeg ik tegen mezelf 100 euro was de afspraak dus gooi ze er weer uit. 'Ahh die paar extra euro's maakt toch niet zoveel uit'? Zegt het duiveltje op mijn schouder. 'Jawel' schreeuwt het engeltje op mijn andere schouder 'zo ging het vorig jaar ook'. Oke ik ben er klaar mee! Mijn man besteld het maar want ik word gek. 

Hoe ga ik dit komende jaren doen als de kinderen zelf mogen kiezen? Ga ik dan wel sterk genoeg zijn om niet te veel te kopen? Mijn man is een stuk nuchterder (daarom neem ik hem ook altijd mee naar de action anders koop ik zoveel onzin haha) dus cadeautjes voor de feestdagen mag hij beslissen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je