{{ message.message }}
{{ button.text }}

Keuze ligt aan mij iedereen heeft het aan mij overgelat

Nog even geduld tot 13 september wie weet misschien ben ik toch nog een keer zwanger

Afbeelding blog 'Keuze ligt aan mij iedereen heeft het aan mij overgelat'

nou thuis nog over gehad of we toch nog eentje wilde iedereen heeft het aan mij over gelaten als jij het wil willen wij ook met steun en hulp staan we achter je mama. Maar mama wist het zelf ook nog niet en op een dag toen ik wakker was zei tegen mijn manneke lief ik wil nog een baby. Het lijkt zo van je had er een en het was mis als of je die recht wil zetten 100% maken we zitten nu op probeer tijden en op 13 september is de dag dat ik ongsteld wordt ik wil niet me zelf in hoop brengen maar het lijkt als of ik zwanger ben bij de vorige zwangerschap had ik stijl haar gekregen mijn borsten voelen ook net als de vorige keer. Ik heb wel tegen mijn manmeke lief gezegd dat ik twee oudste deze keer er buiten wilde houden zeker tot 3 mnd want wat ze vorige keer met mij samen hebben mee gemaakt zou het weer het zelfde gebeuren wil ik ze niet aan maken dus nu is het nog ff afwachten ik zal jullie ophoogte brengen wat de resulaat zal zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je