{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kate Winslet krijgt weer een kind!

Wereldberoemde Titanic-actrice en Oscarwinnares Kate Winslet (37) kan weer een babykamer gaan inrichten en een babyshower gaan organiseren. Lees verder >>

Afbeelding blog 'Kate Winslet krijgt weer een kind! '
Wereldberoemde Titanic-actrice en Oscarwinnares Kate Winslet (37) kan ook de babykamer gaan inrichten en een babyshower gaan organiseren. Ze verwacht namelijk eind dit jaar een kindje, samen met haar 34-jarige man Ned Rocknroll (ja, zo heet hij echt!).

Ingewikkelde familie

Kate is al moeder van twee kids, beide van andere vaders. Met Sam Mendes (regisseur en ex-man) heeft ze zoon Joe van 9 jaar oud. Maar ook is ze met Jim Threapleton getrouwd geweest, waarmee ze dochter Mia van 12 jaar heeft gekregen. Hierna heeft ze Ned leren kennen en met hem is ze, na een relatie van anderhalf jaar, afgelopen december getrouwd. Klinkt ingewikkeld, drie keer getrouwd en uit elk huwelijk 1 kind... Hoe zal dat in de praktijk werken? Kate Winslet

Wat wordt het dit keer voor Kate Winslet?

Het geslacht van het toekomstige Winslet kindje is helaas nog onbekend. Kate Winslet kan samen met Ned, en nog een kindje in het vooruitzicht, haar geluk niet op. Voor Ned is wordt dit zelfs zijn eerste kindje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je