{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kampeer vakantie met een verrassende wendig. part 1

Ik nam mijn survival pakket mee mocht het losbreken in ons vakantie....

Afbeelding blog 'Kampeer vakantie met een verrassende wendig. part 1'

De caravan vol , de auto vol, de kids in de auto. Hup op naar de Belgische Ardennen. Twee weekjes burgelijk kamperen met een kleuter en peuter. Het was super leuk maar slapen een drama. We hebben het overleefd en we hielden het op ' het is voor hun ook wennen'. De eerste week na elke toilet gang even nakijken in de pot en in mijn ondergoed.. nog steeds niet... Ik gooide het op vakantie stress. Op den duur stond ik er niet meer bij stil tot de laatste dag. ( Ik was dan wel aan de pil, maar ik en de pil zijn als water en vuur. De ene keer bloeden als een rund en de andere keer sloeg het zich over ondanks ik netjes een week stopte. Dus ik hield het bij in mijn agenda wanneer en hoelang ik menstrueerde. ) dus die laatste dag was ik diep aan het graven in mijn geheugen hoe langgeleden het ook alweer oorlog was.. ik kwam niet verder dan 5week..

Zelfde verhaal maar dan andersom. Caravan vol, auto vol, kids in de auto en terug naar huis. Eenmaal thuis deed mijn heup raar. Dat gevoel alsof je gewicht op slot zit en je het moet laten knakken. Nou geloof me, heb alles geprobeerd maar dat knakken zat er niet in. Ik thuis mijn zorgen rondom mijn menstruatie geuit. Natuurlijk gelijk gekeken in mijn agenda, 7week geleden... Slik... 

Ik heb mezelf gerustgesteld met het feit dat ik misschien 

in een vervroegde overgang zit. Je weet het niet he. Toch maar naar de winkel en een 2in 1 test gekocht. De eerste gaf duidelijk twee streepjes.. Maar het was tegen etenstijd. We doen het morgenvroeg wel weer opnieuw... S ochtends vroeg over het stokje heen, niets... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je