{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jullie krijgen een dochter... een jaar later

13 Augustus 2015, de dag waarop wij zouden weten wat het geslacht was. Inmiddels is het al weer een jaar later. Wanneer wist jij het?

Afbeelding blog 'Jullie krijgen een dochter... een jaar later' Achtergrond blur afbeelding

Morgen een jaar geleden hadden wij de 20 weken echo. De echo waar ik vanaf het begin van de zwangerschap zenuwachtig voor was, want het is toch wel een dingetje. Is alles goed, zit alles er op en aan en natuurlijk wat is het geslacht?!

Toen ik op de onderzoekstafel ging liggen vroeg de echoscopiste gelijk of wij het geslacht wilden weten. Uhh JAAAAA, heel graag. Ze ging gelijk op zoek naar de geslachtsorganen, omdat Feline daar op dat moment goed voor lag. Na wat hier en daar te hebben gekeken, vroeg ze aan ons of wij het al konden zien. Ik zag gelijk dat het een meisje was. JAAAA WIJ KRIJGEN EEN DOCHTER!! Wat was dat leuk zeg. Alhoewel ik toch echt het gevoel had dat het een jongetje zou zijn, was ik natuurlijk heeeeel erg blij met een meisje. Lekker tutten en leuke jurkjes kopen. Nou met die jurkjes zit het wel goed :oeps:

Vooraf had ik allerlei ideeën om het geslacht bekend te maken, maar daar had ik het geduld niet voor. Mijn ouders en zusje hebben wij toen gelijk gebeld met het nieuws dat ze een kleindochter/nichtje zouden krijgen. Voor mijn schoonouders hadden wij een leuke verrassing, omdat mijn schoonmoeder jarig was. Aan Juno (onze hond) de eer om het bekend te maken. Ik had van te voren een roze en een blauw lint gekocht en deze kreeg hij om zijn hals. Vervolgens mocht hij naar Opa en Oma lopen, om het bekend te maken. Ongelofelijk dat dit alweer een jaar geleden is. Wat gaat de tijd toch snel!

Benieuwd wanneer jullie wisten wat het geslacht was en hoe jullie die heugelijke nieuws bekend hebben gemaakt!

Liefs de Mama van Feline

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je