{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jubileumpje op mamaplaats

Oeh social media toch...het is wat. Mamaplaats, verschillende fora, twitter...en fb vertelt mij net dat ik nu 1 jaar blog hier op mamaplaats

Afbeelding blog 'Jubileumpje op mamaplaats' Achtergrond blur afbeelding

Je gaat bijna denken dat ik in mijn computer of telefoon leef. Gelukkig valt dat nog reuze mee hoor maar eerlijk is eerlijk is ben genoeg te vinden in dat digitale wereldje. 

Ik schrijf nu eenmaal graag. En lezen vind ik ook niet vervelend. Dus dan zit ik op het world wide web best goed dacht ik zo. 

Mijn eerste blog...ik was toen nog zwanger. Mijn 3e trimester zat ik in. Leuk om terug te lezen. Nu is ze 10 maanden en spendeer ik iets minder tijd online. (Maar alsnog genoeg hoor!) Maarrr mijn prioriteit ligt nu wel bij dochterlief. 

Die nu laat horen dat haar bijtring nijlpaardje niet meer goed genoeg is en haar paarse olifant ook een slinger geeft. Zo te zien wil ze even knuffelen met mama en daar ga ik nu maar al te graag gehoor aan geven. 

Op naar een nieuw jaar bloggen. En leuk om even bij dit jubileumpje stil te staan. Taart!! (Er is altijd een goede reden voor taart!) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je