{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jouw ultieme Moederdag

Afbeelding blog 'Jouw ultieme Moederdag'

Of het nu je eerste of je elfde Moederdag wordt, het is en blijft een speciale dag. Het is de dag dat jij lekker in de watten wordt gelegd en even niks (hopelijk) zelf hoeft te doen.

Moederdag

Misschien is jouw kindje nog te klein om ontbijt op bed te maken, of om een heel knutselwerk in elkaar te zetten. Jouw kindje heeft dan stiekem ook een beetje hulp van de vader of juffrouw nodig. Maar dat maakt het niet minder leuk natuurlijk. Op school zijn ze druk bezig om de mooiste knutselwerkjes te maken, en ook papa mag deze dag natuurlijk niet vergeten. Omdat je dus te maken kan krijgen met kinderen die nog net iets te jong zijn, of met een ietwat vergeetachtige vader is het ook niet onbelangrijk om ze zelf een handje te helpen. Help ze er vooral aan te herinneren dat Moederdag eraan zit te komen, en dat een ontbijt op bed wel heel erg lekker zal zijn!

Maar waar genieten moeders nu het meeste van op Moederdag? Wij hebben een top 5 gemaakt met de leukste verrassingen voor Moederdag!

1. Ontbijt op bed

Het ontbijt is misschien niet helemaal wat er van verwacht wordt en de keuken is misschien een zooitje, maar het gebaar is des te leuker. Kinderen die druk bezig zijn met het maken van een ontbijt is dan ook een geniet momentje. Plus dat mama nog even kan blijven liggen. Daarna heerlijk nagenieten op bed voor de dag gaat beginnen.

2. Zelf gemaakte kunstwerkjes

Wat is er nu leuker dan een zelf gemaakt kunstwerkje van jouw kind. Het leuke aan deze kunstwerkjes is dat je ze per jaar naast elkaar kunt leggen, en kunt zien hoe groot jouw kindje alweer wordt. Waar ze vorig jaar nog buiten de lijntjes kleurden maken ze nu alweer prachtige tekeningen. Op school wordt er vaak veel aandacht besteed aan het knutselen, en jouw kids zullen deze dan ook vol trots geven.

3. Een cadeautje van papa

Ook papa mag jouw even in het zonnetje zetten. Is het jouw eerste Moederdag? Dan is een cadeautje van papa ook een mooi en lief gebaar. Maar ook later kan dit nog erg gewaardeerd worden. Je bent tenslotte toch de moeder van zijn kinderen en dat mag best even gevierd worden!

4. Tijd voor jouw eigen moeder

Het is natuurlijk niet alleen jouw Moederdag, maar ook die van jouw eigen moeder. Daarom is het leuk om ook even stil te staan bij jouw moeder. Een leuke verrassing is vaak al genoeg. Of ga even langs met jouw kindje. Zo vier je twee Moederdagen tegelijk.

5. Mama tijd

Het is Moederdag. Een dag waarbij alle moeders centraal staan. Misschien dus ook wel even lekker om wat tijd voor jezelf te nemen. Even lekker de stad in, of ergens een hapje eten. Deze dag mag jij invullen! Doe waar je zin in hebt en geniet van deze dag. Een moeder zijn mag namelijk best even beloond worden!

Heb jij nog tips voor de ultieme Moederdag, of weet je al wat jij gaat doen? Laat het ons weten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je