{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij hebt duidelijk andere plannen

Na onze ontmoeting gaat alles in een sneltreinvaart... Waarom vertrek ik niet meteen. Dit klopt niet, maar ik wil niet weer teleurstellen

Afbeelding blog 'Jij hebt duidelijk andere plannen' Achtergrond blur afbeelding

Ja,  je bent een leuke afleiding.  Ik blijf me dit inprenten, maar jij hebt hele andere plannen.  Mijn leuke eigen plekje veranderd en dat heb ik niet eens meteen door. 

Je blijft een paar nachten slapen,  want je hebt ruzie met je ouders.  Ik ben jouw opvangplek,  en dat vind ik dan weer geen probleem.  1. Omdat ik vind dat je anderen altijd moet helpen en ze moet steunen wanneer ze je nodig hebben.  2. Omdat ik je moeder ken en wat is dat een b****.  Na een paar dagen vraag ik wanneer je naar huis gaat,  je zegt dat dat nog niet gaat omdat de ruzies nog hoog oplaaien. Ik vind het prima (echt waarom?)  en laat je blijven.  Me op dit moment echt heel naïef niet realiserend dat je niet van plan bent om nog überhaupt weg te gaan. 

Na enige tijd vraag ik wanneer je gaat,  en dan komt t hoge woord eruit.  Je wilt graag blijven,  omdat het echt niet meer te handelen is bij je thuis.  Ik stem hier mee in.  Hoe stom ik was heb ik me op dit moment echt niet beseft.  Waarom niet?  Ik denk,  omdat ik graag wilde dat iemand me lief had?  Dat ik genoeg was voor iemand?  Blijkbaar kon ik niet heel goed nadenken,  want wie maakt zichzelf dat nou wijs.  Je weet toch dat je gebruikt wordt.  Ja,  je zou het denken... 

En ik denk dat ik verliefd ben,  ik denk niet eens zozeer op jou als persoon maar verliefd op het feit dat iemand me het gevoel geeft dat ie helemaal voor mij gaat.  How wrong could i be....  

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je