{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jessica Alba: sterker door moederschap

Jessica Alba is al vanaf 2004 samen met haar 2 jaar oudere vriend Cash Warren. Ze hadden elkaar dit jaar leren kennen op de filmset van The Fantastic Four.>

Afbeelding blog 'Jessica Alba: sterker door moederschap'
Jessica Alba is al vanaf 2004 samen met haar 2 jaar oudere vriend Cash Warren. Ze hadden elkaar dit jaar leren kennen op de filmset van The Fantastic Four. Ze zijn vervolgens in 2008 getrouwd, waarna ze ook gauw zijn bevallen van hun eerste kindje samen. Het ging hier om dochter Honor Marie.

Meer, meer!

jessica albaHet bleef niet bij een dochter, want drie jaar later beviel ze bovendien van dochter nummer 2: Haven Garner. Ze zegt nu, weer twee jaar later, ontzettend gelukkig te zijn met het gezinnetje. Ze durft tegenwoordig zelfs meer dan voor haar moederschap.

Durfal!

"Ik was altijd bang voor grote, zware rollen. Nu ik moeder ben, plaats ik dingen echter in een geheel ander perspectief. Ik heb geen angst meer om te falen. Ik heb dit alles overwonnen doordat ik moeder ben geworden", aldus de beroemde actrice. Jessica Alba is erg lang bezig geweest met het schrijven van een boek, maar was van plan na haar tweede bevalling de acteercarrière weer voort te zetten. Ze wil er nooit mee stoppen, maar soms gaan andere dingen wat haar betreft voor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je