{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jennifer Lopez heeft nog niet genoeg kids

Iedereen zal de populaire zangeres Jennifer Lopez kennen. Ze is maar liefst zeven jaar gelukkig geweest met Marc Anthony. Ze wil nu gezinsuitbreiding >>

Afbeelding blog 'Jennifer Lopez heeft nog niet genoeg kids'
Iedereen zal de populaire zangeres Jennifer Lopez kennen. Ze is maar liefst zeven jaar gelukkig geweest met Marc Anthony. De twee vroegen toch een scheiding aan na deze jaren waarin ze onafscheidelijk leken. De twee hebben destijds wel samen een tweeling gekregen, Emme en Max. Ze voeden de tweeling netjes samen op. De tweeling is momenteel vijf jaar oud. Drie jaar na deze geboorte liep het huwelijk stuk. jennifer-lopez-twins-gucci-ad-2

Meer kids voor Jennifer Lopez, meer!

Lopez vindt twee kids echter niet genoeg. Momenteel is ze samen met vriend Casper Smart, waarmee ze graag ook als 43-jarige zangeres nog een gezin wil starten. Ze hoopt dat het voor haar is weggelegd en dat deze 'grote zegen' haar nog gegeven wordt.

Huwelijk, oh huwelijk...

Jennifer heeft nog niet echt geluk in het huwelijk: de scheiding met Marc was al haar derde! Eerder liepen huwelijken met Ojani Noa en Chris Judd ook slecht af. Ze wil echter toch ook voor de vierde keer trouwen: "als meisje geef je het geloof in dat sprookje nooit op."

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je