{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je eigen droom volgen

Ik ben mama, ik ben een hele trotse mama! Maar nu mag ik ook kiezen om mijn eigen droom te volgen!

Afbeelding blog 'Je eigen droom volgen' Achtergrond blur afbeelding

Super trots ben ik op mijn 3 kinderen! Ik verzorg ze met heel veel liefde en plezier en vind het heerlijk om lekker met ze bezig te zijn. Toch ben ik het na 3 jaar fulltime voor de kinderen zorgen soms best een beetje zat. Is dit raar?? Nee ik denk het niet!! Ik hou van uitdagingen, nieuwe dingen! 

Een tijdje geleden merkte ik aan mijzelf dat ik niet meer zo mijzelf was. Snel geïrriteerd, geen geduld elke keer moe. Ook mijn vriend merkte dit en sprak me hier op aan. Dit was het moment dat ik wist dat ik iets moest doen voordat ik echt een chagerijnige moeder zou gaan worden. Ik moet een nieuwe uitdaging aan gaan. Hoe erg ik ook geniet van mijn kinderen ik wil graag weer aan het werk en ook iets voor mijzelf doen!

Sinds kleins af aan heb ik al een droom, en hoe toevallig is het dat deze vacature nu open stond! Dit moest gewoon zo zijn!! Ik heb geen moment getwijfeld en meteen een brief gemaakt en opgestuurd! 

En nu, nu ben ik aangenomen!!! Nu is het tijd voor mijn nieuwe uitdaging!  Het zal even wennen zijn voor zowel mijzelf als voor mijn kinderen maar dit wil ik! 

Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig wat ik ga doen? ;)

Dit volgt in een latere blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je