{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaaaa ik ga het doen!!!

Omdat mn kleine meid binnenkort naar de basisschool gaat, krijg ik steeds meer de wens om verandering in mn leven te brengen qua werk!

Afbeelding blog 'Jaaaa ik ga het doen!!!'

van 9 tot haf 6, drie dagen per week  Dat betekent 3 dagen mn dochter niet ophalen van school, geen contact met andere mama's en via via horen hoe het die dag met je kindje is gegaan.

Ik wil verandering, ik wil mijn tijd zelf kunnen indelen en contact hebben met de mensen wie veel tijd doorbrengen met mn dierbaren!!

Ik wil al een hele lange tijd iets voor mezelf beginnen, maar hoe wat en waar....Dat werd maar steeds niet duidelijk.

Totdat ik in aanraking kwam met essentiële oliën,  dit is een onderdeel uit de natuurgeneeskunde en hebben zulke geweldige effecten op lichaam en geest. Ik kreeg het gevoel dat ik het wil delen met derest van de wereld!!! Want tegenwoordig wordt iedereen steeds bewuster van gezondheid. Gezond eten, biologische producten en we zijn ons bewust van de giftige stoffen welke lelijke dingen met ons lichaam doen.

Iedereen zou deze olie in z'n kast moeten hebben staan, want hoe fijn is het om je kindje te ondersteunen met z'n gezondheid met een product recht uit de natuur. Niet meteen naar die antibiotica grijpen en toch iets kunnen doen wanneer de huisarts je naar huis stuurt omdat t een virus is en ze niets voor je kunnen doen!!

Ja ik ben verliefd, op de olien!!! En het mooiste is, ik kan van deze liefde mijn werk maken!!

Ik ben sinds kort begonnen met het geven van gratis workshops hierover en het plan is om volgend jaar rond deze tijd mijn huidige baan op te zeggen!!!

Aaaah superspannend!!!!

Graag neem ik jullie mee in deze spannende reis!!! 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je