{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja.. toch maar WEER centerparcs!

Ruim 2,5 jaar geleden schreef ik een blog: "Toch maar weer Centerparcs?". Ja, we gaan nu weer toch maar naar Centerparcs!

Afbeelding blog 'Ja.. toch maar WEER centerparcs!' Achtergrond blur afbeelding

Ruim 2,5 jaar geleden schreef ik een blog over een onoverkomelijke discussie tussen mijn man en mij. Al van kleins af aan was hij gewend om naar Centerparcs te gaan, zelfs als zomervakantie! Ik was juist gewend om te gaan kamperen en met de plee rol onder mijn arm naar het toilet te lopen. 

In de tussentijd zijn we wat meer naar elkaar toegegroeid, we zijn vorige zomer zelfs met de tent naar Frankrijk geweest, met 3 kids. Helaas liep de vakantie anders dan gepland, maar het feit dat we met de tent naar Frankrijk zijn gegaan, is al een hele overwinning! De kinderen vinden het geweldig om op die manier vakantie te vieren. Gezellig met z'n allen in de tent slapen en vooral alle vrijheid die je hebt zodra de rits open gaat. Nu moet ik bekennen dat ik ook wel ben gaan inzien dat een weekendje Centerparcs ook leuk is, maar voor een zomervakantie zou het nog steeds niet de juiste keuze voor mij zijn. 

Ieder jaar als we sinterklaas vieren bij mijn schoonouders, vinden zij het belangrijk dat wij (als hardwerkende ouders) ook een leuk cadeau krijgen. Mijn man heeft nog een zus, zij is ook getrouwd en heeft inmiddels ook 2 jonge kindertjes. De afgelopen jaren hebben we al een slipcursus, een bongo en een dinerbon cadeau gekregen en dit jaar kregen we een weekend Centerparcs cadeau, hoe toepasselijk, aangezien zij degenen zijn die dit in het leven van mijn man gebracht hebben! Hartstikke lief natuurlijk van ze, de kinderen stonden overigens ook gelijk te springen toen ze dit hoorden.

Het was wel zo dat we dan samen zouden gaan met mijn schoonzus, zwager en de kids, maar hoe meer zielen hoe meer vreugde luid het spreekwoord toch? En aanstaand weekend is dan het grote weekend, we gaan toch maar weer eens naar Centerparcs! Ik weet nog hoe onze eerste keer ging. Het liefst had ik een aanhanger meegenomen om alle troep van onze (toen nog baby) mee te nemen. Stoeltje, babybadje, speelkleed en speelgoed, alles werd meegenomen hihi. Inmiddels weten we het te beperken en past alles, zelfs met 3 kinderen, makkelijk in de auto.

We gaan naar het Heijderbos, een erg leuk park met een leuk zwembad en een mooie jungledome waar de kids lekker kunnen klimmen en klauteren. Of had ik het nou over mijn man? Enfin, er is voor ieder wat wils op het park, volgens mij kan ik mijzelf zelfs een lekkere massage bezorgen! Kortom, dat wordt vast een lekker weekendje. En zoals de foto zegt: Echt even samen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je