{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Ja, ik wil..!

Nee, ik ben niet ten huwelijk gevraagd, maar ik werk in de trouwbranche. En wat is dit een leuke branche zeg!

Afbeelding blog '​Ja, ik wil..!       '

Sinds januari dit jaar werk ik voor een bedrijf die gespecialiseerd is in bruiloft DJ's. En ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!

Want wat is het leuk om met bruidsparen te spreken. Zij zijn altijd vrolijk en hebben er zin in, want trouwen is leuk!

Toekomstige bruidsparen nemen mij en het bedrijf waar ik werk in vertrouwen. Ze nemen ons mee door de hele dag. Waar gaan ze trouwen, hoeveel gasten en voor ons het belangrijkste; het avondfeest. Samen nemen we het hele avondfeest door. Wat willen ze horen en ook heel belangrijk, wat willen zo vooral niet horen! Dat laatste wordt nog wel eens vergeten, maar minstens zo belangrijk als wat je wel wil horen.

Hierbij kun je denken aan muziekstijlen, maar ook aan nummers die gedraaid zijn op een begrafenis van een dierbare.

Zo was er ooit een DJ bij ons die 'Robbie Williams-Angels' draaide. Ik denk dat wij het nummer allemaal wel kennen. Dit is nou een typisch nummer dat gedraaid wordt op begrafenissen, maar ook op bruiloften. Wat de DJ niet wist is dat er in de vriendenkring een paar weken daarvoor een ouder was overleden. Het nummer werd gedraaid en de hele vriendenkring kwam bij elkaar staan en begon te huilen.

Dit was niet wat de DJ verwachtte. Natuurlijk gaan bruiloften samen met een lach en een traan, maar hierna duurde het een hele tijd voor het feest weer op gang kwam. Om dit te voorkomen vragen wij altijd aan onze bruidsparen om over zulke dingen na te denken.

Vaak hoor ik 'dat is een goede, dank je wel voor de tip!'. En heel soms komt er nog een mailtje achteraan, hoe fijn ze het gesprek vonden en dat ik zulke goede ideeën en tips had.

Eigenlijk hoeven zij mij niet te bedanken, ik moet hen bedanken. Bedankt voor het vertrouwen in mij en het bedrijf waarvoor ik werk. Bedankt dat ik al een stukje mocht mee kijken in hun dag en dat ik tips mocht geven.

Graag wil ik alle bruiden to be op mamaplaats een tip meegeven. Iets wat ik veel hoor van bruidsparen 'hadden we maar meer genoten van de voorbereidingstijd'. Dus hier mijn tip:

Geniet van de voorbereidingstijd. Deze tijd duurt veel langer dan je huwelijksdag zelf. Plan avondjes met je ceremoniemeesters om dingen te overleggen, zorg voor een hapje en een drankje. Maak er een leuke tijd van.

Mijn tweede tip is:

Vraag aan bedrijven in de trouwbranche of ze nog tips hebben. Zo hebben wij goede ervaringen met bijvoorbeeld fotografen en videografen. Vaak weet je locatie ook goede bedrijven die vaak daar komen. Dat scheelt jullie veel uitzoek werk en het scheelt als het bedrijf je locatie ook al kent.

Geniet, geniet!

groepsfoto%20bruiloft%20@Wapen%20van%20B

*Ik mag vast geen reclame maken, vandaar dat ik mijn werk als 'het bedrijf' heb aangeduid. Mocht je willen weten welk bedrijf dit is, stuur een berichtje.*

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je