{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja, hij wil!

​Na enkele maanden al een knagend gevoel, bleek dat ik niet de enige was met een kinderwens. Na het zien van een paar schattige baby's, begon de baby fever ook bij mijn vriend.

Afbeelding blog 'Ja, hij wil!'

We hadden nog enkele dagen in Center Parcs en we hadden een relax vakantie gepland, wat het ook gewoon is geworden, maar ons voornemen om niet van het park af te gaan, hebben we gebroken.
We zijn namelijk meteen naar Eindhoven gereden om de Baby-Dump daar te bezoeken. Ik had zelf jaren in een babywinkel gewerkt, maar ik wilde vooral inzicht krijgen in de veranderingen van de afgelopen jaren en wilde mij gewoon weer tussen die spullen begeven.
Mijn vriend genoot van mijn kennis en we hebben een aardige tijd doorgebracht in de winkel.
Ook begon mijn brein al op hol te slaan voor een kinderwagen waar ik toendertijd helemaal fan van was. De Joolz Denim.. Ik wilde deze zo graag hebben dat ik iedere dag Marktplaats afstruinende, waar ik er ook inderdaad 1 vond vlakbij ons thuis. Nog lang niet zwanger, maar ik moest en zou deze hebben, haha. Een beetje raar, ik weet het, maar die drang was er nu eenmaal.

De dagen vlogen om en toen brak kerst aan. In de tussentijd hadden we al het 1 en ander afgesproken. We zouden deze wens nog tegen niemand uitspreken, want vooral mijn schoonmoeder maakte mij helemaal gek dat zij oma wilde worden en dit hebben we telkens de kop ingedrukt door te zeggen dat we dit absoluut niet wilde. En alsof je het aan ons rook, begonnen ook mijn vader en moeder hier op aan te sturen. Ook tegen hen hebben we maanden volgehouden absoluut nog geen kind te willen, daarvoor wilden wij nog teveel.

Aangezien ik zorgtoeslag kreeg, besloten we pas mei/juni 2017 beginnen te proberen, zodat de baby er in 2018 zou zijn, want anders zou ik voor 2017 alles terug moeten betalen. Dit zijn wij nu eenmaal als stel, wat er te plannen valt plannen we.
De Joolz kinderwagen stond ondertussen al weggestopt op zolder vanaf kerst 2016. Ook iets waar ik nog steeds om moet lachen als ik eraan denk. Mooiste is, die kinderwagen hebben we ondertussen al niet meer. Is weer verkocht en hebben we een ander model voor in de winkel gekocht met een mooie aanbieding.

Met de pil was ik sinds Center Parcs al mee gestopt, omdat ik deze al sinds mijn 14e innam, leek het mij slim hier al mee te stoppen om alles uit mijn systeem te krijgen. De maanden daarop KROPEN voorbij, het was maar wachten tot onze "probeer" periode aanbrak. En ondertussen maar heeeeeeeeeel hard hopen dat het ook echt zou lukken in die maanden. Iets waardoor ik toch wel heel hard tegen de realiteit aanliep. Dit valt NIET te plannen! Maar het risico dat het alsnog 2017 zou worden, wilden wij niet nemen. Vanaf mei 2017 was het startschot en dan zagen we wel wat de toekomst ons zou brengen.

Eindelijk waren de maanden voorbij gekropen en gewapend met een hoop ovulatiesticks en een kalender was het tijd om een wonder te maken.

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je