{{ message.message }}
{{ button.text }}

Instagram, een super leuke social media

Ik ben laatst begonnen met het verkennen van Instagram. Dat kwam door een blog hier op Mamaplaats.

Afbeelding blog 'Instagram, een super leuke social media' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben laatst begonnen met het verkennen van Instagram. Dat kwam door een blog hier op Mamaplaats betreft het verkopen van kleertjes en spulletjes op Instgram. Na wat geprobeerd te hebben met dat account, speciaal aangemaakt voor verkoop, vond ik het wel heel erg leuk en heb ik een "gewoon" account aangemaakt.

Ik probeer er minimaal één keer per dag een leuke post op te zetten. Iets wat ik gedaan heb, gemaakt heb of iets leuks van de kids (echter nooit met de gezichten van de kids erop). Dit is iets wat ik niet meer op Social Media doe, meestal zijn het nu foto's gemaakt achter de kids. Hun ruggen zijn dus zichtbaar.

Wat vind ik nou zo leuk aan Instagram? Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden. Hoe leuk is het dan om minimaal één keer per dag een foto te maken. Zo heb ik vandaag een foto gepost van de Paw Patrol auto's van mijn zoontje. Hij had ze vanochtend vroeg op de verwarming bij het raam gezet. Klaar om mee te spelen. Ook maak ik foto's van de knutsels die ik al dan niet samen met de kids maak en ook heb ik er foto's op staan met thema eten.

Heb je ook Instagram?! Wil je mij volgen? Dat kan: dejong.kim. Wist je trouwens dat Mamaplaats ook een Instagram account heeft ;-)

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je