{{ message.message }}
{{ button.text }}

ik zei altijd, ik word niet zo. Maar nu.

Ik word niet zon moeder , die aan een arm trekt van je kind. Ik word geen mama die zich dood zoekt naar een knuffel! Of toch?

Afbeelding blog 'ik zei altijd, ik word niet zo. Maar nu.' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik moeder werd , riep ik van alles hoe ik het zou doen en het aan zou gaan pakken . Mijn kind zal nooit in een supermarkt staan drammen, of op de grond gaan liggen zei ik. Mijn kind zal nooit zo worden . Mijn kind zal ik nooit aan een arm omhoog heisen ( wat zielig!!!)

Mijn kind zal nooit mijn meubels stuk maken , of op de muren gaan kleuren.

Mijn kind gaat haar lievelingsknuffel niet mee nemen straks raken we die nog kwijt. Nee mijn kind zou een heilig

Boontje worden als je het allemaal zo zou lezen. Ik kan je een ding vertellen , al de dingen die ik benoem hierboven heb ik zelf nu allemaal al gehad of gedaan.

Ik ben een moeder die haar kind aan een arm omhoog trekt omdat ik aan me andere hand een boodschappen tas heb . Ze wilt niet altijd luisteren en gaat ook lekker liggen als ze er genoeg van heeft, maakt niet uit waar we zijn. Mijn kind hangt ook aan mijn been als ze iets niet krijgt . Roept de hele dag nee en als we het toch gaan doen komt er de eerste 10 minuten een uitbarsting en daarna is het weer goed. Soms weet je het niet meer en neem je haar lievelingsknuffel mee, ja ook die was kwijt geraakt was een hel! Ze trapte er niet in toen we een nieuwe kochten. Wat dacht jij dan mama de beer die ik heb stinkt naar snot,kwijl,SAP, en eten ( kan hem zelden uitwassen) lang leven social media, dankzei Facebook was het beertje weer terecht gekomen bij ons. De fases zijn vaak de moeilijkste periodes . Maar door alle mooie periodes vergeet je gelijk de moeilijke en de zware periodes . Ik ben trots op mijn meisje hoe ze het allemaal doet en wat ze allemaal tot nu toe kan.

Ik zou dit voor geen goud willen missen .

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je