{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zal mezelf eventjes voorstellen

In deze blog, mijn eerste blog, zal ik mezelf en mijn gezin even voorstellen!

Afbeelding blog 'Ik zal mezelf eventjes voorstellen'

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Samantha en wordt aanstaande zondag 25 jaar. Ik woon samen met m'n vriend Roy en onze kindjes Jason van bijna 3, en Rover van 6 weekjes.

Ik heb mijn vriend 7 jaar (december 2009) geleden leren kennen via internet. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag, op een foto, wist ik dit wordt de vader van mijn kindjes. Alleen was er 1 probleempje, hij woonde helemaal in Brabant en ik in de buurt van Amsterdam. Na ruim 1 jaar in de weekenden heen en weer reizen is hij in Februari 2011 bij ons (ik woonde nog bij mijn ouders) ingetrokken.

In November/December 2012 hebben wij een reis gemaakt door Indonesië, tijdens deze reis hebben we besloten om te stoppen met de pil en te kijken of wij samen een kindje kunnen krijgen. Wij hadden in Maart 2013 al een positieve zwangschaps test in handen. Wow dat ging wel heel snel! De zwangerschap ging redelijk voorspoedig tot 36 weken. Uiteindelijk is op 16 november 2013 onze zoon Jason geboren.

Met z'n 3tjes hebben we tot februari 2016 bij mijn ouders gewoont, daarna, na ruim 6 jaar ingeschreven te staan bij Eigenhaard, hebben we een eigen woning gekregen. Toen we te horen kregen dat we de woning hadden, in januari, hebben we meteen besloten om voor een broertje of zusje voor Jason te gaan! Moet zeggen ook deze keer ging het erg snel, in februari 2016 hadden wij alweer een positieve zwangschaps test in handen. Na een soort gelijke zwangerschap als dat van Jason, is 6 weken geleden op 1 Oktober 2016 onze 2e zoon geboren, Rover.

Dit was het even in het kort.

Ik ben van plan om vanaf nu vaker een blog te schrijven. Waarover en hoevaak, dat weet ik nog niet. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je