{{ message.message }}
{{ button.text }}

ik zal me eigen eerst even voorstellen .

Me eigen eerst even voorstellen hoe het bij ons gaat . Zo weten jullie ook weer wat meer

Afbeelding blog 'ik zal me eigen eerst even voorstellen .' Achtergrond blur afbeelding

14 februari 2014 kwamen ik en bij vriend bij elkaar heel leuk en gezellig en samen genieten .. tot ik 22 maart een zwangerschapstest deed en hij wist nergens wat van af .. test was postief mijn wereld sorte even in tot ik hem het vertelde hij was dol blij en gelukkig . En met 2 dagen praten met elkaar kwamen tot de conclusie dat we ersamen voor zouden gaan .

Even later tehoren gekregen dat we 23 november 2014 waren uit gerekend en werd een jongetje wouuww . 

Kamertje waren we druk me en was al gouw bijna klaar. Het was geen makkelijke zwangerschap kwam 2 maanden voor me verlof thuis tezitten in de ziektewet.

24 oktober in het ziekenhuis opgenomen omdat ik vrucht water verloren was . Kreeg een echo meneer lag in stuit . Snel zelf besloten dat ik natuurlijke bevalling wou .

2 dagen later mocht ik naar huis blij toe kon ik op me zusje der 18 de verjaardag zijn .

Volgende dag kwammen me ouders de wieg en de wandel wagen brengen en me oudste zus me buik gipsen . 

 1 november  op genomen omdat ik weeën had later zijden hun van niet . Dus ik wou naar huis gingen ze toch kijken 2 cm ontsluiting . Volgende ochtend mocht gewoon naar huis toe was rond half 12 thuis rond 3 uur weer in het ziekenhuis met 4 cm ontsluiting . Gelijk naar een kamer gebracht en om 18:00 uur mocht ik persen en om 18:15 uur is onze lievekleine man gegeboren silvano antoine . 

Terwijl er een afspraak stond voor 5 november om me intlijdenn 

Maar onze kleine man kwam lekker precies 3 weken tevroeg wat ik altijd al voorspeld had :) 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je