{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Ik vrees dat de scheiding wordt aangevraagd.....

Dinsdag was weer zo'n dag, ik was weer eens niet op mijn allerbest, ik was echt op zijn "Shirleys".

Afbeelding blog '​Ik vrees dat de scheiding wordt aangevraagd.....' Achtergrond blur afbeelding

We moesten naar het ziekenhuis voor Lilly om een echo te maken van haar heupjes. Gewoon een controle die nog geen 2 minuten duurt, dit omdat ik vroeger een spreidbroek heb gehad.

Het begon al dat het alleen mogelijk was om op de dinsdagochtend een afspraak te maken en dan werk ik normaal. Dus voor de zekerheid zo vroeg mogelijk afgesproken dan konden we door naar ons werk, achteraf waren we beide vrij. Maargoed 08.30 uur moesten we er zijn.

Het voordeel is dat Jackie gewoon naar het kinderdagverblijf ging en we dus rustig met Lilly de tijd hadden, nouja rustig.... We gingen NATUURLIJK (door mij) weer op het allerlaatste moment van huis. Ik kan gewoon niet meer plannen. Ik was nog wel zo slim om vlug Lilly haar verzekeringspas te pakken.

Toen we de straat uitreden riep ik nog: "Shit, ik had opgeschreven welke afdeling we moesten zijn, vergeten te kijken". Later, toen we al verder waren, bedacht ik me ook ineens dat ik de verwijsbrief niet mee had. Maar hoe erg kan dat zijn. Inmiddels stond heel de ring vast en belde ik netjes dat wij 10 minuten vertraagd zouden zijn. Daarna nog eens gebeld dat het nog later werd (schaam schaam).

Ik ren naar de balie om een ponsplaatje te maken, maar ik had niet Lillys verzekeringspasje meegenomen maar haar bankpas, ZUCHT. Gelukkig maakte dit niet uit. Vlug naar boven rennen.

De vrouw aan de balie zei meteen: "Heb je de verwijsbrief niet mee? Dan moet je een nieuwe afspraak maken, het consultatiebureau hebben namelijk geen fax en kunnen het niet toesturen." Volgens mij zag ze aan mijn hele gezicht dat als ik nu, na al die moeite, nog weggestuurd zou worden ik heel hard zou gaan janken. Ze zei: "Als het via de dokter gaat, kan het nog wel." Ik vertelde haar dat de dokter er ook vanaf weet omdat Jackie ook deze controle heeft gehad. De vrouw zei dat de dokters niet zo soepel meewerken, maar nadat ik haar vertelde dat ik echt een hele lieve huisarts heb, zeg maar gerust de allerbeste en liefste ging ze een poging wagen en belde haar op. Na 5 minuten kwam ze verbaasd naar mij toe en zei dat ik inderdaad een hele lieve huisarts heb, want ze gaat de verwijsbrief zo sturen.

Ik durfde Rudy al niet meer aan te kijken, hij zegt steeds dat ik moet plannen en dat ik gewoon hulp moet vragen als het niet lukt. Maar ik denk steeds dat ik alles onder controle heb, wat dan op het laatste moment niet het geval blijkt te zijn.

Inmiddels was het 09.30, een uur later dan de afspraak, en waren we aan de beurt. Er waren 2 hele vriendelijke mannelijke artsen die de humor er gelukkig wel van inzagen. Ze vertelde dat het inderdaad dinsdagochtend de drukste ochtend is van de week (Yes begrip!).
En het beste was, de heupjes lijken in orde! Voor de zekerheid wordt dit nog door een collega nagekeken en horen we het definitief.

Wat een avontuur weer, toen ik Rudy rustig vroeg of hij de scheiding zou aanvragen zei hij dat dat teveel moeite was en me wel gewoon in de tuin zou begraven........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je