{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik vind mijn zusje LEUK!!

Een tijdje terug had ik een blog geplaatst over dat mijn oudste dochter, mijn jongste dochter niet leuk vond.

Afbeelding blog 'Ik vind mijn zusje LEUK!!' Achtergrond blur afbeelding

Nu is het totaal anders, mijn oudste is gek op haar zusje... ze is vaak nog eerder dan ik bij de baby. MAMAMAMAMA baby is wakker!!! Echt een complete andere Isalie. Ze speelt met haar zusje.... kiekeboe is het leukst! Samen "tv kijken", samen rollen over de vloer, samen de katten plagen, alles samen. Ook wil Isalie wel eens rust hoor maar daar denk Lizzy dan weer anders over. Ook vind isalie het erg leuk om Lizzy in bad te doen. Echt tis compleet anders nu. Levert zoveel leuke herinneringen op en leuke foto's/filmpjes. Ben hier zo blij mee. 

Het was een klein stukje dit maar ik moest het even delen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je