{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve man. Elke maand als ik ongesteld ben, komt bij hem de klap: weer niet zwanger...

Afbeelding blog 'Ik slik stiekem de pil'

Ondertussen weet ik wel beter. Ik raak maar niet zwanger omdat ik netjes elke dag de pil slik. Stiekem. 

Hoewel ik dit verhaal al menig maal gehoord heb in de omgekeerde vorm: vrouw slikt geen pil en vertelt aan haar man van wel. En dan oeps: zwanger... Walgelijk vind ik die dames dan. Maar wat ik doe, kan eigenlijk ook echt niet... Maar toch doe ik het en wel hierom:

Na een pittige zwangerschap en een vreselijke bevalling zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtkindje. Erg fijn en goed. Ik houd zielsveel van mijn kind en ook van mijn man. Wel zijn mijn man en ik flink uit elkaar gegroeid en meer papa en mama geworden als vriend en vriendin.

Nu, eindelijk is de balans terug. We hebben namelijk weer een erg actief seksleven. Ik geniet er intens van! We zitten weer aan elkaar, doen het meerdere keren op een dag. Hij met als doel om een broertje of zusje te maken voor ons kindje. Ik met als doel... Tsja, geen doel eigenlijk. Gewoon genieten. 

We hebben nauwelijks ruzie meer en de passie spat er van af. Toch, elke maand als ik mijn stopweek heb en ik vertel dat ik ongesteld ben komt de klap hard aan voor hem. Ik moet stoppen met hem voorliegen en ook echt stoppen met de pil, maar elke maand schuif ik het een maandje verder. 

We zijn nu al 7 maanden aan het 'proberen'... Maar ondertussen slik ik al die tijd de pil.

Wat nu? Zal ik volgende maand echt stoppen met de pil en zien waar het schip strandt of opbiechten dat we door mijn toedoen niet eens zwanger konden worden al die tijd...? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je